Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnosnie farbowania

odnosnie farbowania mam kilka pytan

Polecane posty

Gość odnosnie farbowania

postanowilam pofarbowac wlosy pierwszy raz i mam w sumie dwa pytania ile kosztuje farbowanie wlosow? ostatnio jak bylam podcinac , to się zapytałam i śpiewnęła mi 100zł. To dużo czy normalnie? (włosy sięgają do ramion) czy moge rano umyć włosy i pojsc w poludnie do fryzjera? bo słyszalam, że nie należy myć przed farbowaniem? A jeśli umyję, to co? piszę tu, bo na urodzie nikogo nie ma ;)

Gość odnosnie farbowania
a mogę umyć włosy przed wizytą u fryzjera?

Gość fregrgr
polecam samemu sobie zafarbowac a nie tyle kasy wydawac. trza byc poyebanym by tyle dac

Gość odnosnie farbowania
tak jak napisałam jest to moje pierwsze farbowanie i chcę, żeby były pofarbowane profesjonalnie. Poaz tym muszę wytłumaczyć jaki chciałabym kolor. Tam mi chyba doradzą. I profesjonalne farby mają. początkowo nosiłam się z zamiarem samodzielnego pofarbowania, ale to nie jest takie proste potem pewnie będę robić to sama

Gość odnosnie farbowania
wiem, nawet mam pod nosem taki sklep myślisz, że babka , która tam pracuje zna się i dobrze mi kolor doradzi? mam trochę stracha ostatnio machnęłam sobie pasemko (kolor-ciemny brąz) jak farbowałam włosy mamie, a okazało się, że wyszły mi czarne. A ja nie chcę takich ciemnych. Chcę ładny brąz. Może doradzicie mi jaki kolor powinnam wybrać, żeby ładny brąz wyszedł? Swoje mam brązowe, ale jakieś zmatowiałe i końcówki zrudziały... :(

Tzn nie wiem czy we wszystkich, ale w tym, w ktorym bylam, sprzedawali tylko fryzjerkom. Ja kupuje farby z londy, są dla mnie zajebiste i tanie jak barszcz.🖐️

Gość Kamcia34243
dziewczyno !! nie farbuj sobie wlosow ! to najgorsza rzecz jaka mozesz zrobic ! daruj sobie , ja tak zaluje ze sobie pofarbowalam , teraz docenilam jaki ladny mialam kolor .......... :/

Gość NMDF
ja sobie sama farbuje, kupuje profesjonalna farbe w sklepie fryzjerskim, i przynajmniej porzadna farbuje, a u fryzjera niewiadomo co ci dadza i jeszcze kase zerzna

Gość odnosnie farbowania
hmmm... ciekawe słyszałam, że farby matixa są dobre. Może kupię sobie na allegro, tylko cholera wie jaki kolor

Gość odnosnie farbowania
wydaje mi się, że ten skep niedaleko, a w sumie dwa są ogólnodostępne. Jutro wpadnę i zobaczę. Kamcia34243 a nie możesz jakąś farbą wrócić do swojego naturalnego koloru? kurdę, i tak mam opory, a wy mnie jeszcze odstraszacie nie jestem jakąś siksą z gimnazjum. Dawno skończyłam 20 lat i będzie to dopiero mój pierwszy raz. Moje włosy są matowe i rudawe na końcach, nawet fryzjerka powiedziała kiedyś, żebym je pofarbowała :(

Gość odnosnie farbowania
a może powinnam kupić ciemny blond, to wtedy nie zejdę z naturalnego koloru?

Gość odnosnie farbowania
up

Gość jestemgłupiajakbut
Farbowałam w domu, pierwszy raz, bo nie stać mnie na fryzjera, a chciał tyle, ile napisałam, czyli 100 zł za włosy trochę poniżej ramion. Możesz tak zrobić z tym myciem, chociaż ja słyszałam, że to zalezy od farby. Ja farbowałam farbą biokap i do niej włosy mogą być myte, nie muszą być wczorajsze.