Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinaa8

OD DZIŚ TOTALE ZMIANY W WYGLĄDZIE-dbam o siebie i inwestuje...kto ze mną?

Polecane posty

Gość alinaa8

czesc,kochane... przyznaje bez bicia-ostatnio się troszkę zaniedbalam... włosy w kitke, tusz na rzęsy, jeansy i w drogę... ale postanawiam to zmienić:) ... byłam na L4 i troszke pobuszowałam w internecie, a także zrobiłam zakupy na asosie:) kupiłam spódniczkę i śliczną koronkową bluzke, a także body...nigdy ich nie nosiłam, a wydają mi sie bardzo kobiece;) miałam zmieniaś samochód...ale stwierdziłam- lepiej ładna kobieta w rzępie;) niż rzęp w ładnym aucie;) kupiłam także karnet na pilates, i zaczynam od przyszłej środy...mam w planie fryzjera,kosmetyczke... może się przyłączycie??? razem będzie nam łatwiej

Gość ewfewferfg
tez bylam ,a nawet dalej jestem na L4 ;) przerwalo mi to dietowanie :( mam zamiar na dniach iść do fryzjera, skrócić włosy, i położyć hennę, bo nie chcę normalnie farbować.

Gość niealina
też zamierzam pójść do fryzjera, pofarbować włosy, jakoś ujędrnić ciało, nawiżyć skórę twarzy, kupić ładne buciki na zimę i kilka fajnych ciuchów

Gość ewfewferfg
skore twarzy nawilzam co dzien bo mam sucha

Gość alinaa8
tak, wysyła asos do polski a w dodatku teraz za darmo (taka promocja, ze przesyłka gratis)...ja wydałam 420 zl, ale warto-bo w tym kupiłam płaszczyk!!! i sukienke (moze na sylwestra lub andrzejki). . . chce zacząć używać różu do policzków, cieni do powiek

Gość taka jedna mnalo sprytna
86:)

Gość ewfewferfg
86 to troche sporo jak na rewolucje w zyciu :D

Gość ewfewferfg
znacie jakies dobre i w miare w ludzkich cenach bazy pod cienie? mam teraz z makeup factory i niewiele mi daje, a mam tak cholernie tluste powieki :(

Gość alinaa8
tak, ja mam sposob od kosmetyczki :) otoz ona zrobila mi przed polozeniem e-linera i cienia cale powieki korektorem mineralnym bell w sztyfcie...(wazne, zeby nie byl w plynie)...powiedziala, ze trzyma sie lepiej niz niejedna baza pod cienie, a w dodatku pielegnuje...i faktycznie- trzymał sie caly czas a w dodatku ladnie tuszowal zaczerwienienia....na forum wizaz dziewczyny wiecej pisza o nim, i rowniez stosuja go jako baza pod cienie...niestety jego minus- jest dosc gesty,twardy...nie ma drobinek rozswietlajacych i wydaje mi sie, ze reczej do tlustej skory

Gość ewfewferfg
dzieki, jak mi sie skonczy ten to wypróbuję bell :)