Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kehfuiowe

Proszę was o szybką odp. bo zaraz wychodzę do lekarza

Polecane posty

Gość kehfuiowe

Jestem po dwóch poronieniach. Teraz jestem w kolejnej ciąży . Umówiłam się do lekarza prywatnie ale na za tydzień na piątek. Boje się żeby znowu coś się nie stało i czytałam że dobrze jest jakbym brała luteine i chce iść do poradni i zapytać czy jakiś ginekolog mi ją przepisze bo wizyte mam dopiero za tydzien a nie chce zeby cos sie do tej pory stało. Jak myslicie zapisze mi ?? Wiem ze tam nie ma USG i oni daja skier. na usg do szpitala wiec nie wiem czy bez tego moze mi zapisac , a na to tez sie czeka z dwa tygodnie?

Gość mirabeelka
Luteinę lekarze przypisują na podtrzymanie ciąży, ale porozmawiaj z ginem , wsystko Ci wyjaśni.

Gość Przepisza
Tą luteine pewnie podjęzykową jeśi we wczesnej ciąży jesteś

Gość lena/#/
Koleżanka ma 35 lat i jest w I trymestrze ciąży. dostała luteinę ze wzgędu na wiek - profilaktycznie

Gość kehfuiowe
Wlasnie chce cos dostac na podtrzymanie bo skoro dwa razy juz stracilam dziecko to mysle ze moze cos przepisac

Gość mmmooosss
Myślę, że gin w poradni da ci tę luteinę, jak powiesz, że jestes po 2 poronieniach i teraz znowiu w ciązy. Profilaktyka. Poza tym tego nie idzie przedawkować. Organizm bierze tyle co trzeba, resztę wydala.

Gość kehfuiowe
No to dobrze:) Ja mam t6am karte bo kiedys tam chodzilam ale byli tam bardzo mało kompetentni lekarze . Tylko ze wlasnie nie zapisałąm sie tam teraz. Pójde i zapytam . Mysle ze wyjatek moga zrobic