Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makarenaaaa

Mam dośc swojego roztargnienia!!!!!

Polecane posty

Gość Makarenaaaa

Ludziska...bo już nie wyrabiam!!! Nie potrafię się an niczym skupić, w ciagu tygodnia dwa razy rozwaliłam samochód, co chwilke o czymś zapominam, a to nie wezme kluczy, a to telefonu, a to zostawię portfel przy kasie w supermarkecie -= masakra jakaś...cos na koncentracje by mi się przydało...

Gość KAsieńka56789
Nieźle!a głowy jeszcze nie straciłaś?Za samochód bym zabiła:)

Gość Makarenaaaa
Typowy dzień...wstaję rano...idę do pracy, po pracy zakupy i do domu:) w domu zawsze jest coś do zrobienia...chociaż ostatnie dni przebumelowałam bo przeziębienie mnie złapało:)) Wczoraj nie zauważyłam na wjeździe roweru:)?????????????!!!!!!!!!!wdupiłam w niego...masakra...tydzien temu...wyjeżdzając ze sklepu...zachaczyłam o murek...jade a w głowie tysiąc myśli!!!zapatrze się na coś masakra jakas...

Gość Makarenaaaa
No i zgubiłam klucze do domu:) Kłądę coś gdzieś a później nie pamiętam..zamiast odkładać na swoje miejsce...Do nowych kluczy dorobiłam wisorek który mi pół torebki zajmuje:) W poniedziałek np nie zabrałam reszty w kasie To przestaje mnie śmieszyć:((((

Gość manuelka12345
Cholera..powiem tak...wypadają mi włosy./..poszłam na badania...zrobiłam wyniki - tarczyce i inne hormony - wszystko ok...dostaje mega bolesne zastrzyki w tyłek..trochę na włosy pomaga A odżywiani - no nie nalezy do najzdrowszych...ale niczego - znaczy żadnych witamin nie brakuje... Wymiękam jak kolejny raz widzę, że zapomniałam nałądowac telefonu - o takich pierdołach nie pamiętam...

Gość sniezzyna
Ja tak mam cale zycie. Ciagle czegos szukam, bo nie odkladam na miejsce. Odkladam tam, gdzie akurat stoje. Za kazdym razem powtarzam sobie, ze zaczne myslec o tym, co robie, ale oczywiscie myslec tez zapominam. Takie roztargnienie strasznie komplikuje zycie. Wiecznie szukam po calej torebce kluczy do mieszkania, telefonu, portfela. Reszte w sklepie zamiast do portfela wrzucam do torebki, gubie wazne numery. Ostatnio nasypalam cukru do mielonych i stluklam szklanke bo myslalam, ze mam reke nad stolem a byla obok stolu a ja gapilam sie na tv.

Mało kto ma tarczycę ok... jesteś pewna, że wyniki w normie? Jakie TSH miałaś? Bo twoje objawy typu roztargnienie i wypadające włosy to klasyczne znamiona niedoczynności tarczycy. Oczywiście to jedna z możliwych opcji, nie sposób jest na 100% ustalić co ci jest w tym momencie. Masz jakieś inne objawy? Bóle, problemy ze snem, z cerą, cokolwiek?

Gość Makarenaaaa
tarczyce mam w normie na pewno - bo to było pierwsze badanie które zrobiłąm jak zaczęły wypadać włosy:) Mały niedobór żelaza - ale dostałam tabletki i już jest w normie:) Nie mam problemów ze snem - no chyba że po wczorajszym harrym Potterze - chciałam zostać czarodziejką:):)))Żart taki ale faktycznie nie mogałam zasnąć...a tak - to przykładam głowę do poduszki i już mnie nie ma - cera wporządku - wzmocniły mie sie bardzo paznokcie - no fizycznie nic mi nie jest:) Z głową coś chyba mam:) I na potęgę rozsypuję wszystkie rzeczy - w srodę robiłąm naleśniki i całą kuchnię miałąm w mące - rozlewam mleko, rozsypuję płatki - nigdy tego nie miałam:)

Gość Makarenaaaa
sniezzyna Głupio napisać, że się cieszę, ale fajnie wiedzieć, że nie jestem sama:)Z tą szklanką to kilka razy mie się też zdarzyło...alebo zleciałam ze schodów bo tak się zamysliłam, że myślałam, że to koniec a tam jeszcze dwa schodki były:) Ja tez wstaje rano - myśl - co robisz babo!!!!MYŚL!!!pomaga na chwilkę:(

Gość Makarenaaaa
Nie pamiętam jakie miałąm TSH - ale wyniki mam w domu - robiłam je prywatnie więc tam były podane normy i wszystko było ok - ale dodatkowo skonsultowałam to z lekarzem - rodzinnym i dermatologiem:) No ale teraz musze chyba jeszcze do okulisty iść - bo zaczyna mi się mgła przed oczami pojawaić - zamazuje się coś - mam wade - 2.5 ale pracuję przed komputerem więc może sie pogorszyła:(

Gość Zagubionywczasie5434
A może to serce?

Gość Makarenaaaa
a niby czemu serce?:) Ogólnie z nim dobrze - nie jest złąmane a szczęśliwe i zakochane:) A tak powaznie takie objawy mogą być przyczyna problemów z sercem? ze dwa lata temu miałąm robone EKG - to okazało się że jakieś szmery tam sa - ale to przez ciśnienie - mam nadcisnienie -ale biorę leki regularnie - j

Gość Zagubionywczasie5434
czyli powod moim zdaniem.. nadcisnienie ;]

Gość Makarenaaaa
Hmmm..tyle, że już od dwóch lat biorę leki - regularnie - i od tych dwóch lat cisnienie mam w normie:) A może faktycznie coś z głową?Może tam sie coś robi?