Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razza

Jestem tu nowa.Chciałabym się przywitać.

Polecane posty

Od kilku dni obserwuje kafeteria , spodobała mi się , więc postanowiłam się "zaczernić" i ze wszystkimi przywitać;) Buongiorno🌼

Gość Dizanerka z Warszawy
Wypierdlaj :-O

grey eyes Witam serdecznie🌼 ;) Dizanerka skąd w Tobie tyle złości od rana?!Pozdrawiam;)

Gość fajnoł dziołszka
czejś :)

Gość kasik...........
wiatj :-))))

Gość kasik...........
miało być Witaj!!!!

Fajna dziołszka Witaj🌼 don fiasco Cześć🌼 nieznana mi dotad forma ekspresji ale ok;) mam nadzieje , że pomału się przezywczaję..;)

kasik dzień dobry Kasiu🌼 fajnie tu u Was(nie wliczając tej formy ekspresji , o której pisał don fiasco :D

Gość ja pierdziu......
Ale jaja, pierwszy raz widze,ze tu tak inteligentnie.Witaj Razza ,cuda zdziałałaś

mirabellka Witaj 🌼 ;) Don Fiasco mam nadzieję , że wkrótce przekonam się jak wyglądają tutejsze rytuały godowe:D mam zacząć się bać?!;) ja pierdziu ładny nick;) Witaj🌼

LawendowaMelodia ah ! uwielbiam zapach lawendy;) dzień dobry i wzajemnie , miłego dnia życzę🌼 Kochani jaka pogoda u Was?! jakie plany na dziś?! u mnie za oknem szaro i ponuro , od rana deszcz pada...tesknie za słońcem;)

U mnie rano świeciło słoneczko (około 8), nawet miałam okulary przeciwsłoneczne na nosie, ale teraz jest szaro i chyba będzie padac. Ja kończę kawę i spadam po znicze, wiązanki itd. 1 listopad już za chwilę, trzeba zaopatrzenie zrobic :-) A co do zapachu lawendy, odziedziczyłam miłośc do niego po mamie i sprzedałam dalej, a co zabawne teraz gdy to piszę mam paznokcie w kolorze lawendy :-))) Jeszcze raz miłego dnia, bawcie się dobrze na forum, nie wyzywajcie się za bardzo jak mnie nie będzie :-)

LawendowaMelodia to fakt , już niedługo 1 listopad ;) też na dniach muszę zakupić znicze, świeze kwiaty (tylko takie lubię;) ) dopiero w dniu Swięta...teraz siedze i popijam zieloną herbatkę...szkoda że za oknem taka brzydka pogoda;) Życzę miłego dnia;)