Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie aaaaaaaaaaa

Moim marzeniem jest seks na plazy....

Polecane posty

Gość marzenie aaaaaaaaaaa

tylko jak to zrobic? Gdzie?

Gość pseudonima
pojechac nad morze i sie bzykac na plazy proste

Gość dźizzzas
na plaży ale to nie tak fajne jak w fantazji, bo piach włazi w ...

Gość ps psspspsps
Teraz to chyba troche za zimno ?

Gość pseudonima
wcale nie :) wystarczy dobry koc :) i takie tam no chyba ze chcesz na piachu samym piachu no to wtedy troche kichy

Gość dźizzzas
na kocu to nie ma spontanu ale dobre dla emerytów

Gość pseudonima
moim marzeniem tez to było i sie juz spełniło :}

Gość pseudonima
"na kocu to nie ma spontanu ale dobre dla emerytów" no cóz.... wyszlismy na plaze pokapac sie i poopalac i jakos tak wyszło :) a ze był koc i parawan to nie właził nam piach w dupe :} ogolnie nie spodziewalismy sie ze tak wyjdzie ale fajnie wyszło :)

Gość fffffffffff27
u nas tez byl spontan, ale ciągła obawa ze ktos nas przylapie nie za bardzo mi się podobala, non stop ogladanie sie przez ramie, zamiast skupic sie na przyjemnosciach;) ehh to bylo jakies 10 lat temu;) fajnie powspominach, co do piachu w dupie, u nas plaza byla dosyc ubita;D takze nie bylo problemu z piachem;)

Gość dźizzzas
moim marzeniem jest seks w windzie na razie udało sie tylko w przebieralni i w jaccuzi tzw. seks na frytkę :-)

Gość niunia_a
na plaży niefajnie, w morzu Tyrreńskim też to robiłam i też niefajnie, piach włazi, a duże zasolenie szczypie później w ..., mój mąż stwierdził, że też przereklamowane, choć sam seks oczywiście ...

Gość pseudonima
"u nas tez byl spontan, ale ciągła obawa ze ktos nas przylapie nie za bardzo mi się podobala, non stop ogladanie sie przez ramie, zamiast skupic sie na przyjemnosciach" no my bylismy na plazy takiej bardziej na odludziu gdzie pozniej sie okazało ze wyladowalismy na plazy dla nudystów :} a nie wiedzielismy kompletnie i tak jakos wyszło :D

Gość bvbvbbcbcbcbbxbxx
a wiecie gdzie ja chce? W pociągu , na dachu wieżowca , winda , na biurku w firmie tylko ze nie mam z kim tego zrealizowac :D

Gość pseudonima
a w morzu tez fajnie :)

Gość dźizzzas
na dachu wieżowca tez chciałam, ale mój ma lęk wysokości więc chyb by nie stanął na- nomen omen -wysokości zadania hehe

Gość bvbvbbcbcbcbbxbxx
nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie jest biurowiec Millennium - ten niebieski ,tam można wejsc na góre ,pytałam sie ochoroniarze , oczywiscia za opłatą ,ale podobno niezbyt drogo. To musi byc super na takiej wysokosci :)

Gość Tylko sex
Miałam sex na plaży mężem i to sama zaczęłam opalalismy się nago i jego k***s stanoł więc zaczęłam mu obciążać potem do siadam jego k****a i go w****** łam spuścił mi się w cipce. Było odlotów trochę się na mnie patrzyli ludzie ale to było gdzieś poza nami.Mąż też dymał mnie na dachu naszego bloku zaczęliśmy w domu a skończyliśmy na dachu bloku.Zaczeliśmy w domu około godz 22,30 mąż bzykac mnie najpierw w oknie balkonowym potem wyszliśmy na balkon jak y było tego mało mąż powiedział że idziemy na dach daleko nie mieliśmy bo mieszkamy na ostatnim piętrze naszego bloku no i wejście jest nie po drabinę tylko prosto z klatki na dach mamy klucz do drzwi mąż otworzył i weszliśmy byliśmy cały czas nago jemu k***s stał jak sosna zamknął drzwi za nami wiatr powiewa mi c**e co za super uczucie rozłorzyłam nogi cipka mi się rozchyla i wiatr zaczął mi lizać p**de super mąż ze stojącym k*****m podszedł do mnie i położył mnie na kominie wentylacyjny podniósł mi nogi do góry położył sobie na ramionach i wsadził mi k****a w p**de zaczął mnie dymać spytałam go a jak ktoś nas zobaczy powiedział ze niech zrobi to samo co my.Dymal mnie i na stojąco na boku obciagała mu k****a aż mi się spuścił. Staliśmy nadzy jeszcze parę minut i znowu mężowi stanoł k***s i zaczęliśmy wszystko od nowa dymał mnie tak do białego rana super jest uprawiać sex jak widać ze dzień budzi się do życia po cichutko zeszliśmy z dachu i poszliśmy do domu spać bo to była już niedziela.