Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEGDRFGRTF

dlaczego w dzisiejszych czasach...

Polecane posty

Gość DEGDRFGRTF

nie ma prawdziwych mężczyzn. Znam conajmniej 5 kobiet , ktore zaszły w ciążę z takimi śmieciami i zostały porzucone przez nich juz w ciąży. Oczywiście W POŹNIEJSZYM CZASIE powypinali się na własne dzieci. Co to za plaga ? Nie ma juz porządnych mężczyzn tylko jakies mierne imitacje ludzkie? Nie psizcie mi tu tekstów rodem z podstawówki, że trzeba sie pieprzyc z porzadnynmi facetami....a co jęsli ci faceci na początku udawali tych porzadnych? FACECI TO MISTRZOWIE W OSZUKIWANIU

Gość Laurrrra
no a czy te kobiety są takie porządne skoro dawaly dupska bez slubu hę???

Gość DEGDRFGRTF
AHAHAHA bo wszyscy czekaja z sexem do slubu buahaha

Gość DEGDRFGRTF
to racja nieudacznicy i to ogromni. Wola dać marne alimenty niz miec dzieciaka na glowie i wiecej kasy do wydania

Gość Laurrrra
oni nieudacznicy, one to DZIWKI, nie musialy przeciez dupska dawac? są siebie warci i taka jest prawda. i nie psiocz na facetow, bo kobiety tez nie lepsze, mogly nie isc do lozka to by bekarta nie mialy.

Gość DEGDRFGRTF
lauraaa jestes neidorozwinieta czy tylko tak udajesz?? |Ty szmato czekasz do slubu z dawaniem dupy? o tym mowie tekst rodem z podstawowki

Gość przelot_em
Większość ludzi, tak, tak ludzi, kobiety też, chce zyć beztrosko, łatwo i przyjemnie. To przede wszystkim wpływ ogłupiających mediów, które promują taki wzór życia.

Gość Laurrrra
tak szmato czekam i żebyś wiedziała, że nie żal mi takich dziw, ktore dawaly dupska komu popadnie a potem zaciążyły i facet je kopnal w tylek, wlasnie na to zasluzyly!!! i wcale sie nie zgdoze z tym ze facet to swinia, bo te kobiety same są dziwami, nikt im dupy nie kazal dawac, wiec mają co chcialy. moze na przyszlosc naucza sie szacunku do siebie.

Gość kika0000000
Z sexem do ślubu??? Ha hahahahahaha!!!!! Na pewno bym nie czekała :). Chyba mohera na forum mamy :D A tak poważnie- kwestia po jakim czasie te ciąże były? Bo jeśli rodzicami mieli zostać ledwo co znający się ludzie, którzy nie za wiele do siebie czują a połączył ich tylko sex,to przepraszam, ale jest coś takiego jak antykoncepcja prawda? I tu nie tylko facet jest winny. Decydują oboje.

Gość Laurrrra
bo co innego jak jest malzenstwo i facet nagle zostawi, zdradzi, a co innego jak taka dziwa daje dupska bez slubu i zaciąży i facet zostawi... przeciez on jej nie przysiegal niczego ? wiec czego sie spodziewala??

Gość Lilian 150
zgadza się z Laurann. ja się szanuje to i mnie szanują. a jak Ciebie swędzi to Twój problem i tych szmat.

Gość DEGDRFGRTF
lauraaa na serio niedorozwoj przez ciebie rpzemawia jak cholera

Gość wszyscy szczesliwi sa
bo wszyscy chca byc odrazu bogaci

Gość Laurrrra
No tak, za to ty jesteś bardzo rozwinięta skoro szmacisz się na lewo i prawo dziwko. hehe a te twoje koleżanki to w ogóle jakie "inteligentne" 🖐️ mają to na co zasłużyły i taka jest prawda. I bardzo dobrze, że je faceci porzucili, po co im takie szmaty?

Gość Ding Ding
Lauraaa ma racje i mówi z sensem autorko, może Ci sie nie podobać jej sposób patrzenia na świat ale faktem jest że Twoje koleżanki sie nie szanowały i teraz zyją z dzieciakami same a Lauraaa może z moralną wyższością powiedzieć MACIE KURWY NA CO ZASŁUŻYŁYŚCIE, od siebie dodam że to nie jest tak że faceci są zli(ja wiem że chciałas ponarzekac na facetów dlatego założyłas temat a tu ups..) faceci i kobiety sa dobrzy i zlu. po prostu Twoje koleżanki (pewnie ty też) wybieracie konkretny typ chujków i nie potraficie odmawiać tylko nadstawiacie dupki. dodatkowo głupie one są-jest coś takiego jak antykoncepcja......... i jak ktoś świadomie i z mózgiem używa to dziecka NIE MA.

Gość Ding Ding
Laura zresztą sama widzisz. potrafią tylko napisać że jestes niedorozwój, że wypad... dyskusja się nawet na powaznie nie zaczęła a im już brak argumentów tylko atak-to określa jaki poziom reprezentują i z góry wiadomo że ten temat do ciekawych zaliczyć nie będzie można

Gość Ding Ding
miło widzieć że ma się rację:))) pozdrawiam serdecznie

Gość Killerus
Laura masz rację. Głupie pizdy najpierw wypinaja się a jak już jest musztarda po obiedzie to oczy otwierają. Ktoś je kurwa gwałcił? Zmuszał? Jeśli tak to istnieją od tego odpowiednie instytucje. Mówi się że to facet myśli chujem a ja się pytam czym one w tym momencie myślały? Ropucha swędziała i trzeba było nadstawić! Nie żal mi takich głupich naiwniaczek

Gość Killerus
Laura masz rację. Głupie pizdy najpierw wypinaja się a jak już jest musztarda po obiedzie to oczy otwierają. Ktoś je kurwa gwałcił? Zmuszał? Jeśli tak to istnieją od tego odpowiednie instytucje. Mówi się że to facet myśli chujem a ja się pytam czym one w tym momencie myślały? Ropucha swędziała i trzeba było nadstawić! Nie żal mi takich głupich naiwniaczek

Kobiety same wybierają sobie mężczyzn. Jak się nie podoba, to szukać perełki. Jeśli ktoś zaś zadowala się "tym co dają" to jest sam sobie winien.

lola, dlatego kobiety muszą więcej myśleć bo na nich ciąży większa odpowiedzialność. To niesprawiedliwe, ale tak jest. Facet może uciec przed ciążą a kobieta nie. Można narzekać, że niebo jest niebieskie, ale nie zmieni się tego. Dlatego kobieta powinna : 1) Zadbać o zabezpieczenie. Nie, że kupić. Po prostu wywalić z wyra faceta, który się nie zabezpiecza. 2) Na dziecko nie decydować się po kilku miesiącach znajomości. To się zdarza, szczególnie gdy zegar biologiczny tyka i podejmuje się głupie decyzje 3) Pytać partnera o byłe. Teksty o szmatach powinny zaważyć na rozstaniu. Te powinności to nie przykazania, ale rady - żyjąc tak jest łatwiej.