Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysa 21 l

Co myslicie o dziewczynach które golą sie na łyso albo krótko ?

Polecane posty

Gość łysa 21 l

hm ? bo mam i tak zniszczone włosy, wszystko mi jedno ,chce zaszokowac rodzine i znajomych

Gość gól i miej w poważaniu
zdanie innych

Idź do lekarza, może masz chorą tarczycę; przepisze odpowiednie balsamy do włosów lub specjalne szampony. Możesz też kupić w aptece. Szkoda golić na łyso bo włosy wolno odrastają, i wcale nie muszą być po tym eksperymencie lepsze.

Gość bvnbvnvbn
a ty juz myslisz ze ktos bedzie o tobie myslał i marnował czas? czy ty myslisz o luciach widzianych na ulicy? ale jestes samolubna ze checsz absorbowac soba czas

Gość łysa 21 l
nie mam zadnych objawów chorobowych , tym bardziej związanych z tarczycą. Mam czarne wlosy ,zachciałam zmienic na brązowy , potem blond, potem farbowanie odrostow i mam gówno na głowie :O

Gość Laurrrra
fajnie sama bym ogolila glowe na lyso ale z e względow duchowych bo mam teraz taki stan niezbyt optymistyczny jesli chodzi o psyche i mam ladną twarz i ksztalt glowy wiec zle bym nie wyglądala tylko ze wlosy mam ladne i troche szkoda dlugie ciemne i niezniszczone

Gość najamka1
jak teraz ogolisz to na wiosne juz beda nieco odrosniete, ja tez sie nad tym zastanawiam juz raz to zrobilam myslalam tez zeby sobie z przodu zostawic dluzsze ale nie chce dostac wpierdolu :D

Gość najamka1
zawsze jest jeszcze opcja obcięcia na baardzo krótko tak 2-4 cm

Gość pseudonima
mówi sie za jak kobieta obcina włosy to chce zerwac z przeszłosci i zaczac od nowa

Gość pseudonima
no co w tym jest bo ja nie jeden raz pio zwiazku jakims ladowałam u fryzjera scinajac długie włosny na krótko lub totalna zmiana image

Gość baśka mi ukradła nicka
Tylko "problem" jest jeden - trzeba mieć naprawdę ladną twarz i kształt głowy. Inaczej to jest tragedia. Ale ladne, łyse laski są fajne.

Gość fiutkowski87
Lubie kobiety z dlugimi wlosami zarowno na glowie jak i na lonie!

Gość Żrę banana
Jak mus to mus. Ja Ci przyznaję racje.

Gość te ofiaro
nie oceniam. kazdy sobie moze nosic co i jak chce :) mnie tez niektorzy krytykuja za to, ze scinam wlosy :) a robie to wlasnie dlatego zeby nie widziec zazdrosnych spojrzen :P

Gość Onnnnnnnn
troche masakryczne te zdjęcia w tej galeri - niektóre z nich wyglądają jak nastoletni chłopcy ;) :D moim zdaniem by zachować kobiecość i seksowność takie kobiety powinne dużo nakładać mazideł na twarz i różnych świecidełek

Gość marek kafarek
większość łysych kobiet jest aseksualnych, dziewczyna powinna mieć długie włosy!

Gość grzechol
W wakacje przyszła do mnie znajoma co miała długie grube ciemny blond włosy do połowy pleców i spytała mnie o maszynkę do włosów a ja do niej Kaśka po co ci maszynka nie gadaj że włosy obetniesz.Kłóciłem się z nią z godzinę o to bo ładne miała włosy.I niestety zmusiła mnie i ogoliłem ją na zero.Też fajnie wyglądała.

Gość gość
Ja noszę bardzo krótkie włosy. Kiedyś postanowiłam się ściąć na tzw zero. Doznania super jednak jak już ktoś musi lub chce ściąć tak włosy radzę spróbować tak od 2-3 mm , Osobiście jednak ja kazałam sobie obciąć włosy od razu maszynką bez nasadki. Dodam jednak że mam takie rysy że mnie to pasuje.

Gość a teraz jakie ma włosy
Dnia ‎03‎.‎10‎.‎2012 o 13:26, Gość grzechol napisał:

W wakacje przyszła do mnie znajoma co miała długie grube ciemny blond włosy do połowy pleców i spytała mnie o maszynkę do włosów a ja do niej Kaśka po co ci maszynka nie gadaj że włosy obetniesz.Kłóciłem się z nią z godzinę o to bo ładne miała włosy.I niestety zmusiła mnie i ogoliłem ją na zero.Też fajnie wyglądała.