Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosia1983

6INSEMINACJA

Polecane posty

Gość tosia1983

Hej dziewczyny może coś mi dopomożecie jestem po 6 ins,i dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Mam pytanie czy test może się mylić?

Gość to poczekaj
pare dni o powtórz go kolejny raz a co u was jest przyczyna ze az 6 nie udanych IUI jesli mozna wiedziec?

Gość tosia1983
dziękuje za odpowiedź,właśnie niema żadnej przyczyny męża wyniki ok i u mnie też wszystko dobrze.pozdrawiam

Gość tosia1983
HEJ test zrobiłam 13 po dni iui i ,a co do badań to miałam robione wszystkie hormony i hsg i wszystkie wyszły pozytywnie,jak się zapytałam lekarza jaka jest przyczyna to sam nie wie co na ten temat myśleć.Będzie czekała mnie laparoskopia bo tego nie miałam.a u ciebie prinzesska też jest podobny problem?

Gość tez mi cudddddddd
wrogosc sluzu mialas? monitoring cyklu? HSG? hormony? maz mial badane nasienie? moze warto zmienic lekarza albo udac sie do kliniki leczenia nie plodnosci

Nie,tzn mnie czeka invitro.. Ja popieram wypowiedz powyzej... Zmienic lekarza. A dlugo sie staracie? Nie mieliscie spermiogramu? Hsg, koniecznie spermiogram, test na wrogosc sluzu. Jesli masz drozne jajowody-moze warto zrobic badania immunologiczne.

Gość tosia1983
tak wszystkie te badania miałam co napisałaś oprócz wrogości śluzu a jak możesz mi napisać na czym takie badanie polega?A co do męża ma świetne wynik, właśnie leczę się w klinice niepłodności i tam miałam robione IUI.

Gość tosia1983
Prinzesska dzięki za porady musimy na tym pomyśleć bo tych badań nie miałam i jak pojadę na wizytę to się zapytam dlaczego nie miałam wykonanych badań,a jak mogę wiedzieć to miałaś jakieś IUI?

Gość tosia1983
niestety nie miałam badań immunologicznych nie wiem dlaczego mi nie zrobili,dziękuje za podpowiedzi .

6 nieudanych inserminacji to duzo. Ja nie jestem oczywiscie lekarzem ale immunologia to wazny temat w walczeniu z nieplodnoscia. Wystarczy ze masz jakies przeciwciala w organizmie,ktore "blokuja,odrzucaja,uniemozliwiaja"zajsciew ciaze tzn zagniezdzenie. Ja sama nie mialam inserminacji bo meza nasienie jest na to za slabe...

Gość tosia1983
dzięki za odpowiedzi,mam nadzieje że wszystko się ułoży,pozdrawiam