Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Tak sobie czytam i...

Polecane posty

Muszelki Brzoskwinki Sisie Pisie Pusie Cipulinki Szpareczki Piersiątką Bimbałki Cycunie Cysie Rzyyyyyyyyg! (sorry, musiałam to z siebie zwymiotowac... :O )

Gość Na_boczku
No tak. Fakt. Cipa to cipa, a chuj, to chuj!!!!

Wow nei :D Chyba cię to zdenerwowało mocno skoro temat założyłaś :D Sisie pisie... Leżę :D A jak na penisy mówicie?

Ty mówisz jak trzeba. Ciekawi mnie jakich to udziwnionych zdrobnień kafeterianki używają :D

No nie cierpię tego infantylizowania, no! Wyobrazacie sobie takiego typa metr dziewięćdziesiąt siedzącego przy piwie z kumplami i opowiadającego im wrażenia poprzedniej nocy ... "No a potem byłem już tak napałony, że złapałem ją za tę wypiętą pupeńkę i zasądziłem jej mojego siusiaczka w pusiunię aż po same orzeszki!" Yeaaaah A niektórym się wydaje, że do kobiet właśnie tak się mówi [brak odpowiedniej emotki]

Mała 👄 nie. :) Zwyczajnie nie chce mi się tutaj siedzieć. :D Jestem na dobrej drodze do wygrania życia. :D

Nei- co racja to racja. Cyba bym padł jakbym taką opowieść usłyszał ;] vera- zejdź jak najszybciej z tej drogi :P Jeszcze cię co przejedzie...

To ja też zwymiotuję: fiuty dzidy baty baciory dłuta wacki fredy pindole kapucyny siusiaki fujary joysticki siuśki kuśki bolce faje parówy konie węże pytony trytony błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-P

Kurrwa i jeszcze pindol/pindolek. :O:O:O:O:O Jak ja gardzę tymi słowami wszystkimi. Albo nie, gardzę wszystkimi deminutywami. :O Czy chooy wie, jak się to odmienia. :O

Łobuz 👄 Przesłuchałam tę płytę - bardzo klawa. A bolec jest fajny. Kiedyś był taki dowcip - bolec pierrdolec, bułka chuuj. :D Śmiałam się z niego dobre dwa lata. :D

SM, no co Ci mam napisać - ostatnimi czasy stronię od komputera, co jak dla mnie jest zajeebistym osiągiem. :D Już mnie nie podrywaj, bo poskarżę się Twojej żonie. 😡

Vera a tak na marginesie to chyba to forum trochę zlasowało Ci mózg, bo kiedyś nie tolerowałaś zadnych określeń, a teraz "bolec jest fajny" :-D :-P

Są jeszcze kuciapki, pisiurajki, pisiulki, cipulajdy, jajeczka, jąderka, kobyry, gnaty, miecze, bagnety i inne :) A jak Wam sie podoba "prącie" lub "srom"? Mimo, że naukowe to jakies niesmaczne w uzytkowaniu sie wydają... Ale nic mnie bardziej nie wkoorwia niz mylenie nazw narzadów... był kiedys topic, w którym facet orzekł, że nie lubi, gdy kobieta ma włosy w pochwie. Mimo, iż ze 100 postów poswięcono na wytlumaczenie mu, że w pochwie włosy nie rosna chłopak nie dał sie przekonać.