Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraa koza

moje dziecko to cud

Polecane posty

Gość staraa koza

jak tak czytam i czytan te wątki o staraczkach /o tych co to starają sie od paru lati to stwierdzam jak w tytule opowiem wam jak byo ze mną mając 30 lat wyszłam za mąż jesteśmy białym małzenstwem -ja seksu nie potrzebuje ,maz sie...przyzwycaił dziecko chcialam nie powiem ale ten sex z drugiej str.latka lecialy i sie bałam o zdrowie dziecka itp zreszta podejrzewałam u siebie zespół policystycznch... wszystko na to wskazywało mając 36 lat stwierdziłam -tak chce dziecko w kalkulatorze w kompie :D obliczyłam sobie dni płodne jakos do tego zblizenia doszło (zblizenia?) takiego pół zblizenia - bo nam nie wyszło i za tym nieszczesnym pierwszym razem -bach!!! ciążą córka zdrowa /piekna (naprawde piekna ) i nadzwyczaj rozwinieta nie udowodnie wam ,szczerze nie zalezy mi :) pisze jak było jak czytam i słysze to chyba u mnie to był CUD

Gość staraa koza
O MAMY CÓRKI z tego samego roku wspólczuc mi nie musisz :) córke ma taką ze szok (zadna sie do niej nie umywa ) zycie mam wspaniałe - takie jak lubie

Gość długo nad tym myślałaś???
:O doprawdy, urzekła mnie Twoja historia:P

Gość staraa koza
zdaje sobie sprawe ze brzmi nieprawdopodobnie :D

Gość tez mi cudddddddd
:O:O

współczuję jednak :D córkę również mam cudną :) a seks wspaniały :P

Gość staraa koza
a której fafnostce ;) udaje sie za 1 szym razem ? :D

Gość eternetkaw
mamy tak samo. tez za 1 raze się udało a problemy z 1 razem były ogromne bo strach lezal w mojej psychice. 7 sierpnia mielismy 1 rocznice slubu a 17 wrzesnia urodzilam sliczna córeczke. Tez uwazam ze to cud bo naprawdę mielismy klopoty

Gość staraa koza
ale mi zwisa seks ...wiec czego mam ci zazdroscic miałam ogierów -i nie rajcuje mnie to a nawet brzydzi wziełam sobie takiego co ma slabszy poped i dla mnie git

Gość zastanawiam sie nad imieniem
Ja też Ci współczuję, że Twój mąż się "przyzwyczaił" :O:O a tak w ogóle to chwalisz się czy żalisz? bo chwalić nie ma czym wierz mi:)

Gość jezu aż tak ci się nudzi
?:O taka ładna pogoda dziś

Gość aaaaaaarwena
a której fafnostce udaje sie za 1 szym razem ? jaki zal, wspolczuje ale mezowi... a moze nei musze bo sobie radzi :D

Gość poom arańczka
urzekła mnie twoja historia :o Zazdroszczę pełną gębą :o Tylko po co nam to piszesz???

Gość zastanawiam sie nad imieniem
Pan na pewno sobie radzi:) o to się nie martw:) a tak w ogóle to takie głupie te prowokacje dzisiaj:O

Gość staraa koza
no wlasnie nie jest to prowokacja zreszta myslcie jak chcecie tylko dlaczego jedne kobiety straja sie o d lat i mają zycie pelne stresów bo nikt mi nie powie ze nie -taka nerwówka jest czy nie ?! a ja mimo wszelkich prowdopodobienst na niebie i ziemi nie powinnam miec dziecka a mam za pierwszym razem i to jakie

ale nie odpowiedziałaś co to jest fafnostka :D i cokolwiek to jest, nie wierzę by wymysliła i pisała to wszystko 39 letnia kobieta, którą twierdzisz ze jestes :D lekcje wam dzisiaj skrócili?

Znajomej dziecko jest CUDEM dosłownie donosiła dopiero 6 ciąże, urodziła zdrowa córkę, to jest CUD ;)

Gość no to u mnie już w ogóle
same cuda, bo 3 razy zachodziłam w ciążę za pierwszym podejściem

Gość staraa koza
3 ciaze za 1 razem to tez cud :) a fafnostka ro zartobliwie nastolatka :P

Gość to fajnie gratuluję
jak ja zaczęłam się starać to zaszłam też w pierwszym cyklu, ale nie kochaliśmy się raz tylko ile nam sie chciało :p nie jesteś jednak takim cudem. Był seks jest dziecko co w tym niemożliwego? To poczytaj dłużej kafe. Tu albo dziewice w ciąży , albo plemniki wskakujące z pościeli prostu do macicy :D czytałam tu nawet że jedna się wytarła ręcznikiem co się nim 1 dzień wcześniej wycierał facet i zaszła :D to są cuda dopiero Niemniej jednak gratuluję dziecka ;)

Gość stokrotka poolna
No właśnie jakie? Cudowne to ono jest z pewnością dla Ciebie, a czy inni podzielają to zdanie? Wątpie bo nie znam nikogo kto szczerze podkreślam SZCZERZE zachwyca się nieswoim dzieckiem. To po pierwsze. A po drugie to dziecka gratuluję ale współczuję Twojego podejścia do bliskości, bo to świadczy o jakichś zaburzeniach i na dobrą sprawę pownno to się leczyć, to normalne nie jest. Kojarzy Ci się z czymś brudnym, czyżby jakieś molestowanie w przeszłości, trauma? Różnie bywa a woła to w każdym razie o wizytę i to nie jedną u psychiatry. No i nie wiesz co tracisz oczywiście. Jak jesteś szczęśliwa to dobrze, ale nie nazywaj się osobą normalną, bo normalne jest właśnie to ze ludzie uprawiają seks, a seks z miłości to coś wspaniałego. Tak samo jak gej może sobie być szczęśliwy z drugim gejem, ale NORMALNY nigdy nie będzie. Także wierz mi, nie zazdrościmy

Gość staraa koza
z tym recznikiem dobre :D to moze fakt mój to półcud ;) zgadłas..zachwycają sie moim dzieckim wszedzie jest nadzyczaj śliczna (wdała sie w rodzine mężą ;p) były nawet dziwne syt, -wykorzystywanie jej zdjec bez mojej wiedzy!!

Gość ...,,,
moim też się wszędzie zachwycają (w sklepie, u fryzjera, na spacerze, w autobusie...) i do tego mówi dzień dobry, do widzenia- (jak wchodzimy czy wychodzimy ze sklepu), przepraszam a ma niecałe 3 latka:) i co z tego??? Nie jestem tak głupia żeby zakładać o tym topik:P

cyt" stokrotka poolna No właśnie jakie? Cudowne to ono jest z pewnością dla Ciebie, a czy inni podzielają to zdanie? Wątpie bo nie znam nikogo kto szczerze podkreślam SZCZERZE zachwyca się nieswoim dzieckiem. To po pierwsze. A po drugie to dziecka gratuluję ale współczuję Twojego podejścia do bliskości, bo to świadczy o jakichś zaburzeniach i na dobrą sprawę pownno to się leczyć, to normalne nie jest. Kojarzy Ci się z czymś brudnym, czyżby jakieś molestowanie w przeszłości, trauma? Różnie bywa a woła to w każdym razie o wizytę i to nie jedną u psychiatry. No i nie wiesz co tracisz oczywiście. Jak jesteś szczęśliwa to dobrze, ale nie nazywaj się osobą normalną, bo normalne jest właśnie to ze ludzie uprawiają seks, a seks z miłości to coś wspaniałego. Tak samo jak gej może sobie być szczęśliwy z drugim gejem, ale NORMALNY nigdy nie będzie. Także wierz mi, nie zazdrościmy " popieram to co napisała stokrotka

Gość stokrotka poolna
dobrze niech Ci będzie, zachwycają się powiedz jeszcze wszystkim że to niepokalane poczęcie to dopiero sie zachwycą :D Moje drogie to naprawdę miłe, że pani w sklepie czy pan w kiosku powie że macie ładne dziecko, ale ludzie robią to z uprzejmości, może na prawdę im sie podoba, nie przeczę że tak nie jest, wiele dzieci jest ładniutkich:) Ale idę o zakład że nikt by obcego dziecka w domu nie chciał miec na godzinę nawet :) Także nie obrastaj w piórka....i zainteresuj się swoim stanem zdrowia psychicznego :)

Gość stokrotka poolna
*naprawdę