Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniorange

zerwanie umowy z orange

Polecane posty

Gość paniorange

Słuchajcie, czy za zerwanie umowy z orange płaci sie kare? jeśli tak to ile? orientujecie sie?? chciałabym zerwac umowe bo nie opłaca mi korzystanie z niej... co mam zrobic?

Gość paniorange
brałam, tylko ze sie popsuł.. a orientujesz sie ile moge zapłacic za zerwanie umowy? około 5oozł mniej, więcej?

Gość paniorange
do konca umowy zostało mi jakies dwa lata.. porażka, ale idiotka jestem... nie chce korzyztac tej umowy bo dostaje jakies 1000 min do wybranego numeru i 27min do wszystkich i płace abonament 30 zł.. Ale i tak zawsze przekrocze to 30zł... jej....

Gość paniorange
byłam z tym telefonem w serwisie...

to na ile bralas ta umowe? 30zl nie jest duzo ja mam umowe na 2lata, od kwietnia tego roku mam 6000minut do 5nr w orange, plus 150minut/300sms do pozostalych sieci place 59zl i mi to pasuje, nie wykorzystam nawet tych 150minut do pozostalych sieci bo u mnie wiekszosc ludu ma w orange a nie moglabys zrobic tak ze miec ten abonament za 30zl, a jak tracisz wiecej to miec jakas dodatkowa karte gdzie moglabys dodatkowo doladowac?

Gość paniorange
tak telefon niby za darmo... mnie tez zostaje tych 1000 minut,nawet połoy nie wydzwonie... Nie wiem czy bede mogła.. czytam tą umowę i podpisałam ja 3 lata... ja pierdziele.. ale sie wkręciłam..

Gość powiem i ja .....
no skoro umowa jest na 3 lata to albo czekasz do końca albo w umowie masz napisane jakie są konsekwencje zerwania umowy wcześniej przez Ciebie

Gość paniorange
pójde do salonu orange i moze tam mnie pinformują co i jak. dzieki

Gość wisienka na torcie123456
Opłata za zerwanie umowy przed jej końcem to jest różnica pomiędzy tym co zapłaciłaś za telefon, a jego faktyczną ceną w dniu zakupu (czyli jakieś kilkaset złotych) + ewentualnie koszty usługi którą dostałaś w promocji. Opłata za zerwanie umowy znajduje się najczęściej na pierwszej stronie umowy. Kara zmniejsza się proporcjonalnie do końca umowy (czyli kwotę opłaty dzielisz na ilość miesięcy umowy i mnożysz przez ilość miesięcy jaka została do końca umowy). Możesz też zadzwonić na *100 i zapytać o kwotę kary.