Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkaa20

Jak zrobić taką fryzurę?

Polecane posty

Gość słodkaa20

Często widzę,że dziewczyny noszą włosy upięte w sposób jak na zdjęciu. Tak" luźno" i na "szybko" upięta fryzura,a strasznie fajnie wygląda. Ja niestety nie potrafię takiej zrobić. Mam długie włosy,ale taki "kok" mi nie wychodzi. Pomóżcie.! Jak zepiąć włosy w taki sposób? :) * http://oi51.tinypic.com/2ajx314.jpg

Gość karakan22
tez mam taki problem:) i tez zawsze jestem ciekawa jak im sie trzymaja te koczki...moze masz grube i geste wlosy tak jak ja? moje sa dlugie i ciezkie i nie chca sie za bardzo trzymac:/

Ja to robię tak: głowa w dół i zbieram wszystkie włosy( trzymając głowę w dół), zakręcam wokół tego koczka i związuję gumką. Chociaż wychodzi bardziej niedbale niż na zdjęciu ;)

Ja to robię tak: głowa w dół i zbieram wszystkie włosy( trzymając głowę w dół), zakręcam wokół tego koczka i związuję gumką. Chociaż wychodzi bardziej niedbale niż na zdjęciu ;)

moja ukochana fryzura która ratuje mnie zawsze wtedy gdy nie mam czasu lub ochoty na modelowanie włosów po myciu :P w takim koczku nawet takie siano jak moje zostaje ujarzmione ;) robi się go dokładnie tak jak kucyk tylko nie wypuszcza się kitki luźno, a zostawia "w gumce". póżniej palcami modeluje się i roztrzepuje pojedyncze kosmyki i poluźnia koka. ja zawsze najpierw tapiruje tez troche włosy i gotowe. na youtube macie mnóstwo filmików instruktażowych, zdaje mi sie ze to trzeba obejrzec bo sam opis jest chyba ciezki do dokładnego zobrazowania ;) np. http://www.youtube.com/watch?v=sJ_nMgZUlQE

ha! ja też nie wiedziałam jak się robi takie koczki... i co? kto mnie nauczył? :) Kasia Tusk na swoim blogu jakiś czas temu pisała o tym... poszukaj sobie :) tam jest pokazane krok po kroku :)

Gość okropna fryzura
albo robić coś porządnie albo wcale. A to wygląda jak fryzura po tygodniu przedzierania się przez dżunglę... :-O

Gość dokładnie, taka fryzura to nie
na wyjście ale po domu jak chce się szybko spiąć włosy do prac domowych :o

Gość vdsfvdf
te fryzury juz wyszly z mody:) teraz albo kucyk na gladko albo wielkie loki

Gość słodkaa20
Dzięki za odpowiedzi :) mnie zawsze wychodzi jakoś dziwacznie i w efekcie wole już zrobić normalnego kucyka niż takie byle co które mam wtedy na głowie. Muszę zajżeć na bloga Kasi dzięki za radę :) A co do okropności tej fryzury to każdy ma inne zdanie,mnie się osobiście podoba ale nie mówię tu o czesaniu się tak gdzieś na jakąś imprezę czy randkę. Tak na co dzień jest extra i fajnie wygląda

Gość słodkaa20
Aaa właśnie przy okazji kucyków na gładko też widziałam,że nosi się włosy tak związane ale od góry są one maksymalnie "przyklepane" czyli właśnie takie gładziutkie i idealnie ułożone.Podoba mi się to ale ja mam przedziałek trochę na bok i nie mogę ułożyć ich tak idealnie do tyłu.Często też jakieś kosmyki krótsze mi wychodzą to jest irytujące. Znacie na to sposób :P?