Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghnjmk,.

Co robić cały dzień z rocznym dzieckiem w domu

Polecane posty

Gość Mama z fantazją
Z rocznym dzieckiem można już zacząć chodzić do teatru :) Nie żartuję, teatr Małego Widza w Warszawie ma spektakle już dla dzieci od 1 r.ż, wiem, bo sama chodziłam (i chodzę zresztą dalej) Fajna rozrywka i nikomu ewentualny płacz czy gaworzenie dziecka nie przeszkadza

Gość gość
Popieram przedmówczynię - Teatr Małego Widza jest super

Gość gość
Teatr Małego Widza jest drogi nie oszukujmy się nie każdy w Wawie pracuje w korpo, banku, czy ma wysoką posadkę w urzędzie 2+1=3*45zł= 135 zł za 45 minut zabawy !!!

Gość gość
Dziecko kosztuje

Gość gość
Jak gotuję mój synek bawi się garnkami, sam wyjmuje wszystkie, wkłada mniejsze do większych, dopasowuje pokrywki, wkłada zabawki. Robię pranie pomaga mi segregować, uwielbia przyglądać się jak pralka się obraca i pieni się w środku. Jak piję kawę to sam bawi się klockami czy autkami. Dziecko musi też zająć się same sobą, nie zawsze potrzebuje stymulacji. Ja zbieram mu pudełka po pampersach po klockach jogurtach. Robimy z tego potem domki, autka, często pudło muszę nosić na głowie, bo synek bardzo się cieszy jak mama jest robocikiem :)

Gość gość
Co robić cały dzień w domu ? Nadal kisic ogórka Niektóre nie wiedzą jak dzieckiem się zająć