Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka_ejka

Zęby- co dla Was ważniejsze: jakość czy cena?

Polecane posty

Gość hejka_ejka

Cześć kobity co jest dla Was ważniejsze w leczeniu zębów jakość czy cena? Czy jest szansa, że jakość i cena razem w parze mogą iść?

Gość aressst
Wg mnie to przede wszystkim jakość, dlatego jakbym brał to tylko kogoś porządnego..

Gość akwafresko
Ja też na jakość, zęby trzeba szanować. Poza tym dentysta powinien podejść z humorem do swojego klienta i nie cenić się za bardzo, mi się akurat trafił taki gabinet prawie pod nosem, niedaleko mojego miejsca zamieszkania nawet ciekawą stronę:http://goo.gl/6n7FL mają, na której jest dużo trafnych porad..

Gość trolllinkka
żeby dobrze robili zęby, bo co mi z tego, że zrobi mi ktoś plombę za 50 zł jak po dwóch miesiącach wypadnie:/

Gość sabala czar
akwafresko: chyba jesteśmy z tych samych okolic, też leczę się w estetyce uśmiechu :) Stawiam na profesjonalizm, cena nie jest najważniejsza, co nie oznacza, że najdroższe rozwiązania są zawsze najlepsze. Jeśli ktoś mieszka w okolicach Wieliczki to polecam doktora Michała Kaletę (wydaje mi się, że przyjmuje też gdzieś w Krakowie, ale to trzeba by było sprawdzi)ć

Gość akwafresko
O Krakus/ka :) bardzo mi miło. Ja mam jednak trochę daleko do Wieliczki, 30 minut jazdy 304-ką, jednak raz na jakiś czas się przejadę, bo widzę, że nie tylko ja dr Kaletę znam. Ogólnie najważniejsze to mieć swojego zaufanego specjalistę.