Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiunia_25

Starania.....

Polecane posty

Gość basiunia_25

Hej!! wiem, ze się powtarzam, ale zaczynam się starać o dziecko... coś mnie nagle wzięło... dopiero zaczytam i niestety zawsze coś... kto ze mna???

Gość basiunia_25
zrobiłam już rundkę po bloku, zaliczyłam sąsiada, dostawcę pizzy i elektryka, może się uda

Gość basiunia_25
ehhh podszywie... tez probowalam i nic..:( a szkoda heeh

Gość Estera Goldbaum
kocham podszywy , a starania o dziecko są dla mnie niezrozumiałe

Gość Estera Goldbaum
słuchaj się tych co mają dzieci i przestań się starać

Gość Estera Goldbaum
jeżeli niezbyt się przejmujesz różnymi sprawami ( np córka pokłóciła się z koleżanką , albo dostała 1 z fizyki ) to możesz mieć dzieci

Gość firefoxona
następna. staraczki-sraczki. Zaraz będzie opisywała jak co tydzień biega do apteki po test i będą siedzieli z mężulkiem i czekali na 2 kreseczki. Nudne do wyrzygania. To okropne, że kobiety w wieku 25-35 dopada desperacka chęć zostania matką, śledzą one wtedy różne fora, opisują co jedzą, czego nie jedzą, w jaki sposób staraja się zajść w ciąże, jakie leki biorą itp generalnie nie mam nic przeciw planowaniu rodziny ale denerwuje mnie te n akt desperacji. Jedna moja znajoma jest właśnie na tym etapie, po każdym seksie nie wychodzi z domu bo boi się, że poroni to "dziecko" które jeszcze nawet nie wie czy już ma bo test wykazuje dopiero po 6 dniach, zaczeła łykać jakieś piguły na nie wiadomo co, rzekomo ułatwaijace zajście w ciąże, no i ta przesadna fascynacja dziećmi znajomych. Po prostu absurd.