Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AllAboutMe

Ciąża?

Polecane posty

Dziewczęta/ Szanowne Panie... Wiem, że ten temat pojawiał się już wielokrotnie... ale od czytania mam już mętlik w głowie... Zastanawiam się, czy może objawy, jakie mam od kilku(nastu) dni mogą być oznakami ciąży. A mianowicie: -metaliczny posmak w ustach -drażliwość sutków i łechtaczki -ból brzucha jak przed @, ale nie taki ciągły tylko tak jakby bardziej w formie krótkotrwałych napadowych bóli -ból kości ogonowej -spadek ochoty na seks -podwyższona temperatura- w okolicach 37 stopni -wzdęcia -ostatni okres bardzo skąpy (ale z tym to różnie u mnie bywa) Tyle zauważyłam póki co... Co myślicie? Nie chciałabym się niepotrzebnie nastawiać, dlatego liczę na pomoc. Dodam tylko, że ewentualna ciąża bardzo by mnie ucieszyła...:) Następny okres powinien przyjść za 3 dni...

Gość noróżnieee
Może być ciąża, a może nie...a dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu?

Gość moja koleżanka miała
metaliczny posmak w ustach a ja miałam ból kości ogonowej, ale to jak juz wiedziałam na 100% że jestem w ciąży po zrobieniu testu - i ona też. Zrób test, teraz są takie czułe że już ci powinno wykazać jakby coś było .

Nie zrobiłam testu, bo niby wszędzie napisane, że powinno się zrobić w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki... Poza tym chyba się boję, że wyjdzie negatywny...;) No, ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak biegiem jutro po pracy gnać do apteki...

Gość kraftin
zrob test i daj znac jaki wynik

Gość Asia265
AllAboutMe Ile facet ma lat?

to gratuluje bardzo serdecznie :) ja tez bym chciala je zobaczyc u siebie i to jak najszybciej... :( ja tez odczowam pewne "objawy" ale nie wiem czy sama ich sobie nie wmawiam :( test robilam dosc dlugo przed terminem @ i byl bardzo dziwny, najpierw slaby cien cienia a potem na 2 biala kreska zamiast rozowej ;/ nie wiem jak to czytac nawet ale poczekam do srody i kolejny zrobie o ile wczesniej nie nadejdzie @