Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaleńkaNiunia

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość MaleńkaNiunia

Proszę Was doradźcie mi. Mój chłopak nie akceptuje moich koleżanek, dowiedział się, że ja jednak utrzymuję z nimi kontakt. Dzisiaj przyjechał, wyzywał mnie i rozwalił mi telefon. Powiedział później jak się uspokoił, że mogłam go nie denerwować. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Zbyt mocno go kocham żeby od niego odejść.

porabana jestes ze mu na to pozwalasz najpierw ci zabrania kontaktow z kolezankami ( kim on jest ze mu wolno?), potem wyzywa i rozwala telefon a nastepnie rozwali ci pysio podoba ci sie taki scenariusz?

Gość MaleńkaNiunia
Wiem, że nie powinnam mu tego wybaczyć. Powiedziałam mu, że zastanawiam się czy z nim być, bo po tym co dzisiaj zrobił boję się, że następnym razem zrobi coś mi. Obiecał, że nigdy nie zrobi mi krzywdy. Nie wiem czy dać mu ostatnią szansę czy zerwać dlatego proszę o radę. Kocham go i w tym cały problem, że nie umiem tak po prostu od niego odejść.

a ja ci obiecuje ze cie przesle 1000 funtow na konto uwierzysz? kazdemu mozna obiecac cokolwiek- a jak ci kiedys walnie- to powie- bo mnie wkurzylas/ nie chcialem/wiecej tego nie zrobie az do nastepnego razu dobra rada- poszukaj kogos lepszego do kochania- ten gosc nie jest tego wart ale co ja mam sobie strzepic jezyk na prozno-i tak tego nie zrobisz)