Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drożdzowe

ciasto z kruszonką i rogaliki

Polecane posty

Gość Drożdzowe

Mama mówi że drożdże z małą ilością cukru utrzeć dodać mąki i ciepłego mleka i oleju rzepakowego tak by otrzymać konsystęcję gęstej śmietany-odstawić by wyrosło Następnie dodac mąki i wyrobić i na blachę Macie jakieś zastrzeżenia? Będe miała uraz przez kilka miesięcy w postaci niechęci do pieczenia jak mi nie wyjdzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dla malej dziewczynki ok
tak, tylko wszystkie skladniki w temp pokojowej, nie zimne!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×