Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polalalala...

Co to jest szlachetna uroda ? :/

Polecane posty

Gość polalalala...

czym się na przykład różno od normalnej ładnej dziewczyny ? Czym się charakteryzuje ?

to zalezy kto to mowi kazdy ma inny gust wiec i szlachetna uroda dla kazdego znaczy co innego....

np. taka Magdalena Klebańska z reklamy AXE ma szlachetną urodę - duże piękne oczy, jasne i niewybauszone, chudy drobny nos a nie kartofel, zgrabne usta, z lekkim grymasem lekcewazenia ogólnie to osoba która ubrana w elegancką suknie bedzie uosobnieniem arystokracji

Gość robinson wydm.
murzynka nigdy nie będzie miała szlachetnej urody !!! Wiem jak wygląda kobieta o szlachetnej urodzie ale nie umiem ci tego opisać

szlachetna uroda dla ciebie to Pani z reklamy AXE.... nie mowie o murzynce.... choc i takie moga miec rysy arystokratow.... dla mnie osobiscie.... szlachecka uroda jest przeciwienstwem urody kobiety łatwej... kobiety lekkich obyczajów.... ale pamiętajmy,że wiele zależy do make upu, stroju, pozy

inne przykłady to np. Agnieszka Wagner, Beata Ścibakówna, a z zagranicznych np ta http://www.google.com/search?hl=pl&q=alicja+bachleda+curu%C5%9B&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=603#um=1&hl=pl&rlz=1I7ADSA_pl&tbm=isch&sa=1&q=daniela+romo&oq=daniela+romo&aq=f&aqi=g2g-S7&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=8309l11519l2l11975l16l10l0l2l2l1l416l1683l0.3.2.1.1l7l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=c55aecdb0a3205dd&biw=1280&bih=603 widac chudy nos, usta płaskie nienapompowane, osoby o lekkim kośccu jeszcze Alicja Bachleda curuś - gdyby nie opalenizna i zbyt duży makijaż to byłoby doskonale widać szlachetną urodę

nie dla mnie ale ona taką urodę ma i koniec. nawet piszą tak w internecie! chyba lepiej się na tym znają niż ty. ale nie bede dyskutować z ignorantem który nie zna pojęc w języku polskim.i uważa że każda może mieć szlachetną urodę :/

Gość wywrrrotka
piczekson ciebie chyba powaliła do reszty jak to jest szlachetna uroda to ja jestem matką teresa

Szlachetna uroda czyli uroda szlachcianki, kobiety dobrze urodzonej, wykształconej, osoba o jasnej karnacji, delikatna, wg mnie Madonna w pewnym czasie miała taką urodę i Kora... no i wyzej wymioniona Daniela Romo :D (piczku ogladasz seriale:D? !) :)

Gość erwinka26
musi miec wystające kości policzkowe, i nie może mieć zadartego karłowatego nosa.

bzdura. proponuję przejrzec obrazy, ryciny etc. szlacheckie.... ktos to kiedys wymyslil...na czyjas potrzebe. wcale to nie znaczy ze szlachta wywyzszala sie jakims spejcalnym typem urody. Radze zajrzec do ksiazek historycznych zanim zaczniecie sie drogie Panie podniecac,ze ktos wam powiedzial iz macie szlachecka urode :D mozna sie rozczarowac.....

Gość gdhsh
Normalna to hana montana, a hrabianka to np sfoszony wieloryb komorowska herbu waleń:D

Gość tarkowski jan
nie wiem czym była kiedyś szlachecka uroda ale wiem jaki teraz typ urody określa się tym mianem, otóż są to kobiety które wyglądają z twarzy na takie które mają klasę no i właśnie to jest ciężko opisać. Ogólnie kobieta bardzo atrakcyjna ale nie "kurwiarsko" a właśnie szlachetnie. No i obowiązkowo wystające kości policzkowe.

Gość polalalala...
a czy męzczyznom w ogóle podobają się kobiety o szlachetnym typie urody ? :/

Gość tarkowski jan
przecież to własnie to samo :o

Gość biała migawka
Gość hjfuhsufjij
Piczekson - Magdalena Klebańska - tak, reszta z pań - nie. Ostatni post dobrze zapodał. Dla mnie szlachetna uroda, to taka trochę "elfia" uroda, jak np. Liv Tyler.

Gość jnhmnnmn
to nic nie znaczy:D o kimś kto sie nam podoba mozemy sobie tak powiedziec i tyle

Gość gość
szlachecką urodę ma np. Eva Green, Keira Knightley

Gość gość
Ja jestem inteligentna, a mam wiejską urodę, brzydki długi nos, pućki... tracę na wstepie

Gość gość
regularne rysy, ladnie osadzona głowa, eleganckie ruchy, inteligentny wyraz twarzy, kulturalne zachowanie. Moze byc w kazdej rasie - np bywaja piekni Murzyni postawni, o szlachetnych rysach - takie posążki.