Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam o pomoc...

Błagam o pomoc...!!!!!

Polecane posty

Gość błagam o pomoc...

OD dziecka byłam popychadłem. Taką ofiarą. Każdy to chciał mnie wyzywał, popychał, czasem nawet w dostałam "lanie", nie mówię już o opluwaniu. Była podstawówka, potem gimnazjum, potem liceum. Skończyłam liceum, jakoś dotarłam do studiów. Ale boję się. Troszkę pracowałam. Żeby sobie dorobić. Niestety niedługo zagrzałam miejsce. Zostałam uznana za "łajzę" i pracę straciłam. Za dwa latę kończę studia. Boję się co dalej .....póki co to był azyl...a potem ?? Nie mam własnego zdania. Jestem takim przytakiwaczem, a każdym się zgadzam. Boję się powiedzieć swoje zdanie, bo ktoś mnie wyśmieje. Jak nabrać pewności siebie ?? Dlaczego Ci ludzie uczepili się mnie ?? Czy sobie zasłużyłam ?? Co ze mną nie tak :( Może ktoś ma podobne przezycia, jak sobie poradził ??

cóż osoby ciche i spokojne rzadko zyskują zwierzchników. Większość uważa że takie osoby są dziwne i nie da się z nimi nawet pogadać. Nie wiem jak to przezwyciężyć. Sama z tym walczę. Z roku na rok jest coraz lepiej dzięki znajomym i chłopakowi. Ale szkoła się skończy. Na szczęście mam chłopaka więc może nic to nie zmieni.

Gość juibyte4qwgjhh
musisz byc twarda...tacy ludzie czuja ze jestes slaba i dlatego tak robia

Gość błagam o pomoc...
Dodam jeszcze, że praktycznie nie mam żadnych przyjaciół. Wiele razy przechodząc koło grupki chłopaków słyszałam śmiechy, drwiące miny i teksty :patrz k jaki pasztet idzie". Któryś podchodził do mnie i BUU a potem wszyscy w śmiech. Do ludzi nie wychodzę. Tyle co na uczelnie. Siedzę sama po całych dniach w pokoju i rozmawiam sama ze sobą :( Po prostu mam już dość

Gość desperatka....................
tez tak mam

Gość swoją postawą aż się prosisz
odważ się. Na początek chodzenie w prostymi plecami i podniesioną głową. Prosta postawa, a nie zachęcająca do popchnięcia. Zapominasz swoją obecną przestraszoną minę. Codziennie rano mówisz sobie przed lustrem, że jesteś wspaniała. Czas leci do przodu, nie wolno ci stać w miejscu w czasach podstawówki, dorosła jesteś. Zdaj sobie z tego sprawę.

Ludzie lubią dręczyć ludzi którzy się temu nie przeciwstawiaja Ja byłam dereczona w gimnazjum Jak szłam do liceum powiedziałam sobie dosc! Byłam twarda Ibyło ok:)Na studiach to juz wogole rządziałm:D Byłam nawet starostką roku:) Teraz mi nikt nie podskoczy bo znam swoja wartosc i nie pozwole sobą pomiatac I wiesz co?Pomimo ze sama uwazam sie dalej za niesmiala osobe kazdy mówi że jestem pewna siebie I nikt zaczepki nie szuka:)POSTAW sie raz drugi a dadza ci spokój Nie mozesz tak obnosic sie z ta swoja niesmialoscia

Gość błagfam o pomoc...
tylko, że ten strach mnie paraliżuje idę ulicą - stoi grupka osób - ja albo zaczynam zawracać, albo kulę się, spuszczam głowę i mam nadzieję, że nikt mnie nie zaczepi. Mam 22 lata, a jestem opluwana i szturchana przez gimnazjalistów. Mieszkam w maleńkim miasteczku. Nie mam za wielu możlwości. Na uczelnię dojeżdżam, ale to i tak tylko kilka godzin

Gość fghjkfdghjkdfghjkdfgh
nie warto sie martwic niczym!!!!! taka sliczna teczowa pogoda gdzie motylki lataja i sloneczko sliczne swieci ah ah tylko trala la la tanczyc sie chce a mozna mozna a czemu nie kurwa mac no na maxa i jest super http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość błagfam o pomoc...
Ja zaczynam wierzyć , że skoro tyle osób się mnie czepia, to może rzeczywiście mają rację. Jedna, dwie osoby. jedna szkoła, druga szkoła. Możesz rzeczywiście jestem tępym pasztetem :(

Gość w robocie kurrrrrr
laska, albo się weźmiesz w garść, albo już taką dupą zostaniesz do końca życia. Dorosła jesteś czy nie? Bierz się za sibie.

Gość błagam o pomoc...
świat mnie przeraża. W domu mam azyl - mogę stworzyć swój lepszy dobry świat. Tylko, że rodzice wiecznie zyć nie będą, a jeść coś trzeba

Gość monika456
błagam o pomoc...Ja mam to samo co ty.Jeśli chcesz pogadac podaj email.