Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny całe życie

zastanwiam sie jak to jest mieć dziewczyne czy zonę

Polecane posty

Gość samotny całe życie

Jak to jest w praktyce jak jednej i drugiej stronie zależy, i po prostu wszystko co z tym związane, po prostu nie raz tak mam np teraz że chce po prostu pobyć z osoba która by mnie np kochała, pogdać, pośmiać, poprzytulać, niestety nie zaznzałem tego nigdy Mam 27 lat w miarę ustabilizowane życie, zawsze byłem aspołeczny i brzydki, raz na jakiś czas wyżywam się w burdelu, ale tak jak mówiłem nie chodzi mi tylko o sex a wręcz sexu mi się nie chce, mam ochote na coś więcej

Gość Lilly Evangeline**
nie znalazłeś, bo sam siebie skreśliłeś i nie wierzysz w to, że ktoś mógłby się Tobą zainteresować. Wierz mi, mam styczność z ludźmi i tych pięknych jest naprawdę niewielu. I dobrze, jaki świat byłby nudny, gdybyśmy wszyscy wyglądali tak samo? :) Powinieneś się przełamać i zamiast do burdelu pójść z kolegami na piwo, lub zacząć uprawiać jakiś sport, albo w inny sposób spędzać czas poza pracą. Kto powiedział, że miłość sama przyjdzie, ten się mylił. Chyba, że ową damą serca ma być listonoszka, która pewnego dnia zapuka do twych drzwi by wręczyć list polecony z propozycją randki;)