Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trallalalla

Czy ma ktoś takiego KONIA :) ?

Polecane posty

Gość trallalalla

Zamierzam kupić dziecku tego konia http://allegro.pl/ineraktywny-kucyk-konik-fur-real-pony-furreal-i1882038962.html Ma ktoś takiego ? Zastanawiam się czy też chodzi tak głośno jak np ten pies, którego też mamy : http://allegro.pl/interaktywny-pies-fur-real-biscuit-nowy-i1888870339.html ... Pies jest ok, tylko własnie głośno chodzi mu ten mechanizm... koń jest większy, więc zastanawia mnie to, czy chodzi też tak głośno, głośniej, czy ciszej... nikt wśród znajomych go nie ma :(

Gość trallalalla
nikt konia nie ma?

Gość jeeeeeny jaka patologia
Wasze dziecko możecie także siadać na swoim kucyku (do 36 kg ), a gdy klepnie konika w zad to przejdzie on w tryb „jazda i wtedy Wasze zwierzątko będzie prychać, dmuchać i ruszać szyją czyli po prostu będzie udawał, że jedzie sobie z Wami na przejażdżkę konną, :O :O :O jestes pewna? może zgłoś sie do MOPSU

Gość jeeeeeny jaka patologia
nie lepiej kupić noralnego zwierzaka żywego? wiesz że takie zabawki kształtują zoofili ?

Gość trallalalla
Nie lepiej kupić prawdziwego, bo mam już spoooooro zwierząt w domu. Koń prawdziwy nie jest mi potrzebny do niczego :D A ten nie prawdziwy wydaje się być ok :D

Gość trallalalla
Co złego w takim koniu ? Z resztą nie pytam o to, czy fajny, czy kupić, tylko czy ktoś ma i czy jest głośny i ewentualnie awaryjny...

Gość 943538htnrtg 3
może kup mu platiskowe lale zamiast kolezanek :o kup mu normale zwierzeta albo misia a nie takie cuda niewidy u mnie w przedszkolu jeden dzieciak wychwoany na sztucznych zabawach robotach i samochodzikach akumularyzowanych dostaŁ zapalenia opon potem adhd i mają 5 lat nie umiał czytac

Gość ciekawe jakie odgłosy
wydaje taki konik podczas zapinania go w paszczę :D

Gość 4jt43hbjt5bt3
a nie mozesz posadzic jej na plecach jej ojca ? to bedzie lepsze niż kon a wy sie zżyjecie

Gość trallalalla
Już pisałam, mamy prawdziwe zwierzęta, mamy psa, kota, żółwia, papugę, królika i Szynszyla.... Chyba prawdziwego konia mu nie kupię. Poza tym to ma być jako zabawka nie prawdziwe zwierzę. Może samochody też mu mam kupować prawdziwe, zamiast zabawek ?? Dziewczynkom też lepiej zróbcie małe rodzeństwo zamiast kupować lale. Debilne rozumowanie.

Gość 4jt43hbjt5bt3
a po co mu tyle zabawek ? nie lepiej kupić klocki drewniane + zestaw mała kuchnia ?

Gość trallalalla
On ma już wszystkie klocki, autka, zestawy, gry i inne możliwości. Konia nie ma.

Gość mgr dupka jelenia
KONIE SA TAAAAAAAkiiiiiiiiieeeee kochane.... sweetasny jest ten kon.

Gość trallalalla
Poza tym powtarzam, ja nie pytam czy mu go kupić, bo kupię raczej, tylko z ciekawości czy ktoś ma i czy głośno działa mu mechanizm. No i czy się psuje łatwo.

Gość trallalalla
Gdybym miała na tyle duuużo czasu by się zajmować koniem, prawdziwym koniem, to na pewno bym mu go kupiła. Poza czasem mam wszystkie warunki na prawdziwego konia. Jednakże niestety, żywy koń to wielki obowiązek, ja się do zwierzą przywiązuje, a to jak mu się znudzi to dam na strych i już :D

Gość mam takiego konia
Co złego w takim koniu ? Z resztą nie pytam o to, czy fajny, czy kupić, tylko czy ktoś ma i czy jest głośny i ewentualnie awaryjny... Ten koń budzi sąsiadów, w dodatku trzeba w nim wymieniać olej co rok lub 500 km

Gość trallalalla
Nie mam sąsiadów, mieszkam w domu, najbliższy sąsiad jest na tyle daleko, że głośna muzyka przeszkadzać mu nie będzie :D :D :D

Gość poczotwoowznwuw
też miałam takiego konia i byla masakra...na szczęscie znajomi wzieli i nawet dali nam 200zł kon byl straszny jak chrupał marchewke to był taki dzwiek jak w ubojni krowy :(

Gość trallalalla
Dobra, nie ważne. Syn chce konia, będzie miał konia....