Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luda89

jak to zrobić

Polecane posty

Gość Luda89

Hejka! Nie wiem, czy dobrze się zalogowałam, ale spróbuję. Chciałabym zrobić karierę muzyczną, tylko nie bardzo wiem jak. Programy takie jak Idol mnie lekko przerażają, jak i gdzie się choć trochę wypromować???

Gość Luda89
zapomniałam dodać, że śpiewam. Niestety nie gram na niczym, grałam z trzema kapelami, ale albo wyjechali i się rozpadło, albo zmienili prawie cały skład (w tym mnie niestety), albo ja nie chciałam, bo próby odbywały się raz na m-c.

Gość hjkfuityuiuiuy
MAM TALENT!

Gość Luda89
właśnie myślałam o YT, ale jak to później rozreklamować? Powysyłać linki do wytwórni? Podobno mam ciekawą barwę,a le niestety nie jestem profesjonalistką po szkole jazzu

Gość Luda89
mam jeden zespół na oku, który już trochę grał w moim mieście, może się uda, ale chciałabym też tak sama się wypromować, dawniej fajna była szansa.. rynek się już nasycił

Załóż profil na YT, dodaj swój materiał, w opisie napisz o czym marzysz, a potem kręć się po ludziach z branży - jest tego masa. Komentuj, zapraszaj delikatnie do siebie, subskrybuj innych. Będziesz mieć dużo wejść i popularność zacznie rosnąć. Może akurat wejdzie jakiś łowca talentów i cię odłowi lub jakiś zespół napisze do ciebie?

Gość Luda89
Babeczko jesteś super, ale jak inaczej? Umówić się z kimś z wytwórni w Wawie? Nie chcę iść do programów typu Mam talent..., cholera jak wszystkie piosenkarki to robią? Jak zaczynają istnieć? Ale może faktycznie zacznę od demo