Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za ludzie!!,.

Moja corka pobiła sie z kolezanką i jej rodzice robią dym

Polecane posty

Gość w niektórych rodzinach to
haha japońska dama (z błedem ortograficznym w nicku) jako obrońca jedynie słusznej opcji idzie w ślady guru i odwraca kota ogonem. Oczywiście winny jest ktoś inny niż bidulka córcia autorki. I każdy, kto ma inne zdanie niż japĄnka, stoi tam gdzie ZOMO hahaha Dla mnie to niech się nawet pozabijają - wisi mi to, na szczęście nie znam ani mamuni ani córeczki.

Gość co za ludzie!!,.
no jasne , corka wychowuje sie w patologicznym domu skąd wyniosla takie wzorce wedle niekotrych ideologi?? co za nonsens. Przeczytajcie moj wpis z 15:39 ze jednej jak i drugiej strony NIE usprawiedliwiam i dla mnie dziewczyny sa tak samo winne,nie wsiskajcie mi słow ktorych nie uzylam ze pochwalam i usprawieldiwiam swoją ,tak nigdzie nie napisalam

Gość co za ludzie!!,.
cyt:...[zgłoś do usunięcia] w niektórych rodzinach to zupełnie normalne, że zamiast rozmawiać i wyjaśniać sytuacje, to używa się siły i to jest argument podstawowy w dyskusji. Nie rozumiesz, to zdzielę cię w łęb i wszystko staje się jasne Co robiłaś mamusiu przez 14 lat? Rozumu uczyłaś poprzez lanie? To masz teraz efekty. Patologia!!!....... Domniemam ze musialas byc wrecz martretowana psychicznie jak i katowana fizycznie przez wlasnych rodzicow jesli tak urazowo i emocjonalnie do tego tematu podchodzisz. Moze jakas terapia by pomoglaw opanowaniu emocji???

Nie daj się prowokować. O tej patologii pisał jakiś gówniarz żeby cię zdenerwować i w dodatku miał tu parę nicków robiąc sztuczny tłok. Nic nie jesteś winna, a takie bójki niestety mają miejsce bo każda szkoła to kuźnia konfliktów których nikt tam nie łagodzi. Dzieciaki pozostawione same sobie i często męczone psychicznie przez takie suki jak ta która twojej wyrwała włosy. Ja proponuję jeszcze dyrektorce dać znać. Bądź twarda.

Gość MSka;)
japońska dama może lepiej sprawdź numery IP kompów i wtedy dyskutuj że on ma 10 nicków...wkurza mnie takie coś jak ktoś nie wie to niech sie nie udziela że ktoś robi sztuczny tłok... co ty adminem tu jakims jesteś?młodsza zapewne od nas gówniara a jeszcze puskuje..masakra