Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciezyciec

jak nie żebrać o miłość

Polecane posty

Gość mnie chlopak po jakims roku
mi jeszcze pomaga wmawianie sobie,ze jestem zbyt fajna dla niego i moge miec lepszego :D sama sobie tak mowie i powoli zaczynam w to wierzyc

Gość zyciezyciec
a on odzywa sie do Ciebie, szuka kontaktu? miesiac

wiesz to troche skomplikowane bo miesiac temu zabralam swoje rzeczy i tyle mnie widzial,ale sobie rozmawialismy,ja praktycznie w ogole nie zaczynalam rozmowy ale jak cos to odpisywalam.Teraz jakos nie widze zeby szukal kontaktu,moglby napisac cos na facebooku co sie stalo etc ale nic,widocznie mu to na reke,moze wczesniej jeszcze rozmawial ze mna bo mu bylo mnie zal albo cos.Nie wiem co myslec,ale w sumie to moze i lepiej,to niepierwszy moj facet i nieostatni(chyba). a ile razem byliscie??

Gość zyciezyciec
niecały rok :( nie rozumiem go bo mowi ze fajna dziewczyna pracowita itd ze sprzatam gotuje i wszystko co facet potrzebuje to by mial ale on mnie nie kocha i juz, nie kocha mnie za nic :(

w dupach im sie poprzewracalo...u mnie tak samo.na poczatku strasznie zakochany a pozniej zaczely sie te dylematy i jakis tydzien temu powiedzial,ze on mnie nie kocha-od tego czasu juz cos we mnie peklo,bo wczesniej mialam nadzieje,ze ma poprostu watpliwosci. Mysle,ze to,ze nie olalam go te pol roku temu,tylko latalam za nim spowodowalo,ze mu sie znudzilam,przejadlam,obrzydlam. moze sprobuj byc obojetna,ponoc to najbardziej dziala,moze to z jego strony jakas gierka,moze naprawde nie kocha i nic nie zrobisz

Gość zyciezyciec
kiedys sie go zapytalam i to niedawno czy chce poczuc jak to jest gdy ktos kogos olewa a on ze nie chce tego poczuc i zebym takmu nie robila boi sie samotnosci taka ja deska ratunkowa nie pisze chodz jest ciezko :( nie wiem ile wytrwam

tylko,ze ja juz wlasciwie nie chce z nim miec kontaktu,ani zwiazku jakby jednak go oswiecilo ze jednak kocha- nie czulabym sie komfortowo.

Gość zyciezyciec
mojego byłego raczej nie oświeci, to tylko na filmach tak jest wielki powrót i szczęśloiwe życie masakra coz tymi chłopami się porobiło :( czemu oni są świniami?

to on wyglada na bardzo wygodnego... podejrzewam,ze chce zrobic cos takiego: przez jakis czas wmawiac ze nie kocha(w sumie chyba tak jest bo inaczej chcialby zebyscie byli razem),wiedzac ze cierpiesz,a po np 2 miesiacach powie,ze przemyslal wszystko i moze dac jeszcze jedna szanse...

Gość zyciezyciec
ja myślę że chce sobie zaruchać jakiś taki przypadkowy seks bo mówił że mu zemna było wygodnie bo go głaskałam przytulałam a on lui jak sie go przytula .... :( a ja to kurwa co ale jak znam zycie znajdzie sobie zaraz kogos i mnie dobije :(

no pewnie mysli sobie znalezc jakas na seks,pewnie tak,ale czy w sumie pozniej bys go chciala?

Gość zyciezyciec
raczej nie ale on wiecej gada niz robi, i nie wygląda na ruchacza no ale wygladem nie ma co sie sugerowac szuka stabilizacji ktora ja mu chcialam zapewnic i ktorej nie chce

wiesz mi sie wydaje,ze cos w tym jest ze jak kobieta jest zadobra to oni zaczynaja wariowac.Jak bylam chlodna,zolzowata to latal za mna jak pies,ciagle gadal jak to sie cieszy ze zwiazku ze mna,pozniej zrobilam sie przesadnie mila,we wszystkim mu pomagalam,byl mnie pewien na 100% i mu sie znudzilo,zachcialo mu sie chodzic na imprezy,sprowadzac kolegow kazdego wieczoru itp. juz nie bylam zadna atrakcja dla niego

Gość zyciezyciec
ale ja mam taką naturę że nie potrafię by suką dla kogoś kogo kocham, wręcz przeciwnie dbam by nie było takiemu źle na to wychodzi, że faceta trzeba traktować z góry i nie kochać ale znowu pantoflarza nie chcę który mnie nie wzrusza

no ale nie chodzi oto zeby byc suka tylko nie traktowac ffaceta jak bostwo,oczym wiekszosc kobiet zapomina i robi wszystko dla niego.

Gość zyciezyciec
teraz to ja nawet nie ma na kim tego "przetestowac" jakoś mi tak ciężko, jak otwieram rano oczy to tak spada mi na głowę tona ciężkich myśli ale rozmowa z Tobą dziś uspokoiła mnie trochę, nawet wyskoczyłam z piżamy

ale wlasciwie jak to wyglada?Dzwonicie do siebie codziennie,spotykacie sie?czy jak? to zerwanie jest takiee definitywne?czy raczej to taka przerwa?

Gość zyciezyciec
powiedzial ze nie kocha, pojechalam po rzeczy, podziekowalam za wszystko i pozegnalam sie z jego mama ktora mowila zeby sie dogadac bo mnie tam strasznie polubili prosił bym juz nie pisala i nie dzwonila z rozpaczą chyba ze 'czesc co slychac' i że chce miec kontakt jako kolega-koleżanka :( czyli uspokoił swoje sumienie

aaaa ale to troszke wyglada na to,ze chyba on ma jakas inna ,nic nie wiesz?

Gość zyciezyciec
nie ma na bank, szuka porywu sercA Ale nie wiem czy w takim wieku jest to mozliwe?

on tez ma 25lat?

Gość zyciezyciec
30 lat jadę do babci, bedziesz pozniej?albo jutro?

oki,bede i dzis i jutro pewnie :) nie smutaj :p

Gość zyciezyciec
dzięki za rozmowe, pomogłaś mi, wychodzę z domu :*

Gość zyciezyciec
jesteś? dziś czuję się o niebo lepiej mam nadzieję że źle mi nie wróci

Gość gość
Jak dziwnie urwał się wątek.