Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggg77minich

Czy moja partnerka mogła zajsc w ciązę?

Polecane posty

Gość ggg77minich

Ostatnio kochalem sie ze swoja partnerka ,za pierwszym razem jak doszedłem uzywałem prezerwatywy , po stosunku , pół godziny przerwy i znowu sie kochalismy, ale juz bez gumki, doszedłem na zawnatrz, i znowu przetarcie papierem małego, odczekalismy troche i znowu bez gumki, i tez skonczyłem na zewnatrz, Czy istenie taka mozliwośc że jakiś mały plemniczek czy pozostałość spermy na penisie mogła przy seksie dostac sie tam gdzie nie powinna i ją zapłodnić ?? Troche to głupie ale mnie to zastanawia hmm ;> jak to jest i jak wy to robicie?

Na penisie to raczej nie, ale w cewce moczowej jak najbardziej, a za pomocą płynu przedejakulacyjnego zostały wprowadzone do pochwy.

Gość ggg77minich
nie załamuj mnie że mogło się tak stac ....

Gość no nieźle
niestety. Istnieje duże prawdopodobieństwo, ze mogła zajść.

Gość wójekstaryhuejk
jak wy to robicie 0.0001 % dotknięcie przez ubranie 0.001 % palec z plemnikami 0.1 % stosunek przerywany zwykły 25% w dni płodne 80%

Gość no nieźle
ona sie nie zabezpiecza?!

Gość ggg77minich
Powiedziała że nie ma dni płodnych to co mam byc spokojny ?

1. W płynie preejakulacyjnym znajdują się plemniki 2. W cewce moczowej mogły zachowac się plemniki 3. Nie da się w 100% wyznaczyć dni niepłodnych - można z pewnym prawdopodobieństwem wyznaczyć jeśli kobieta ma regularne cykle Bez wpływu czynników zewnętrznych takich jak np. stres, przeziębienie itp.

"3. Nie da się w 100% wyznaczyć dni niepłodnych - można z pewnym prawdopodobieństwem wyznaczyć jeśli kobieta ma regularne cykle Bez wpływu czynników zewnętrznych takich jak np. stres, przeziębienie itp." Na podstawie obserwacji i pomiaru temperatury zapomniełaś/eś dodać, bo samo wyliczanie to metoda antykoncepcyjna rodem ze średniowiecza. :classic_cool: