Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plac pigalllll

waga 3 miesiecznych niemowlakow

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie odnosnie wagi 3 miesiecznych dzieci;moj maly byl tydzien temu wazony i wazyl 6.700 moim zdaniem to duzo, dodam ze waga urodzeniowa to 3.220.Jak jest u was?ile waza wasze 3 miesieczniaki?

Gość 321KING123
mój 3 tygodnie temu ważył 6,800 przy wadze urodzeniowej 4,100, wedłóg siatek centylowych rośnie prawidłowo, chociaż wszyscy twierdzą że jest bardzo duży...aaa i ma a raczej 3 tyg temu mniał 65 cm

Gość 321KING123
dodam że 3mieś będzie mniał 25

moj mial 3 miesiace tydzien temu,a mozesz mi powiedziec ile mleka wypija twoj synek?moj jest od poczatku na mm i pije tak po 12O co 2,3 godziny i zastanawiam sie czy mu nie zwiekszyc do 150.

Gość 321KING123
Mój pije 210ml tak co 4 do 5 godz w nocy budzi się raz, śpi od 20 do 8 rano, a jak się urodził to mniał 51 cm...nie ma regóły

Gość ono sp kla gg
4.900, urodzeniowa 2990

Gość Jak miał 3 mies
ważył 6,045 waga urodzeniowa 2700

Gość 321KING123
za to w dzień ma dwie krótkie drzemki po15 min a w południe śpi do 3 godz na dworze we wózeczku...w między czasie potrafi wymęczyć hahah, ale jak już pójdzie spać to tęsknie za nim i co chwila zaglądam i całuję heh

to tak samo jak ja,slodkie te nasze brzdace,teraz to jest chyba najlepszy okres tych naszych pociech bo juz praktycznie po kolkach,chociaz moj maly nie mial a juz niedlugo zabkowanie.

Gość 321KING123
Mój akurat kolek tez nie mniał, mam nadzieję że ząbkowanie przebiegnie dosyć łagodnie, chociaż bardzo się boję tego

Ja tez sie tego panicznie boje,moj sie juz strasznie slini i wklada cale piastki do buzi to juz tak jakos od 3 tygodni robi,wiem ze to jeszcze potrwa zanim sie zab pojawi,ale ja tez mialam wczesnie zeby tak wiec moze byc roznie.

Gość waaaaga
Mój synek jak miał 3 miesiące wazył 7 kg i mierzył 66 cm. waga urodzeniowa 3700 i 58 cm. jest duzy ale w siatkach centylowych jest cały czas na tym samym centylu. Teraz ma 5 miesięcy i wazy 8,3kg i ma 70 cm. jest na mm.

Dziewczyny gdzies czytalam,ze w 3 i 4 miesiacu maluchy juz nie przybieraja tak duzo na wadze,moj maly przybieral przez pierwsze 2 miesiace po 1,5 kilograma a w 3 tylko 700 gram a urosl tylko 2 cm,jak bylo u was?

Gość a mój dzidzius
dwa tygodnie temu 7kg , ma 3miesieace i tydzien, waga ur 4kg długosc 60cm a teraz nie wiem ile mierzy bo pediatrzy dopiero będa go mierzyc jak bedzie mial 6miesiecy dlatego ze wczesniej nie powinno sie robic poomiarow ze wzgledu na bioderka, nosi ubranka rozmiar 74

Gość waaaaga
to nie bedziesz szcepic dziecka do 6 miesiaca?? przeciez jest jeszcze jedno planowe szczepienie przed 6 miesiacem. a poza tym co ma mierzenie i wazenie do bioderek??

Gość a moje bąble
kolejno Niunio 8,5 (waga ur 4,5) Niunia 8 kg (w.ur. 3,800)

Gość moja była maleńka ...
Waga urodzeniowa 2680, obecnie 6100 :)