Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelija

Dziś ten dzień w tygodniu, kiedy LordKoks idzie na całość !

Polecane posty

Gość kamelija
acha, no dobra, dzięki za wyjaśnienia na ra :-)

Gość _LordKoks, twójprojekt jest
Absolutnie:D Chyba, że okażesz się przystojnym, inteligentnym, kochającym, uczciwym facetem, któremu się nudzi i wkręca wszystkich na forum :D

_LordKoks, twójprojekt jest Absolutnie Chyba, że okażesz się przystojnym, inteligentnym, kochającym, uczciwym facetem, któremu się nudzi i wkręca wszystkich na forum Czyzbys mnie jako jedyna rozgryzla ? :)

Z jednej strony musisz być projektem, a z drugiej komu by się chciało tyle wymyślać jaką postać w necie? Oto jest pytanie;) Jaki masz nick na loverze?

_LordKoks, twójprojekt jest Z jednej strony musisz być projektem, a z drugiej komu by się chciało tyle wymyślać jaką postać w necie? Oto jest pytanie Jaki masz nick na loverze? przychodze do domu po pracy czy jeszcze pozniej po silowni zmeczony i to ostra, klade sie do lozka z laptopem i taki znalazlem sobie wlasnie sposob do odpoczynku :) a ze jako inteligentny facet mam duza wyobraznie i inwencje tworcza tak o to i jestem ;) nick mam Alfonsinio69

Czyli nie korzystasz z usług prostytutek, szanujesz kobiety i w ogóle nie jesteś takim chamem jak projekt LordKoks? :P

Gość kamelija
tyle energii marnujesz, zamiast popieprzyć w realu? ludiz mnie ciagle zadziwiają,, ale wiesz od kiedy skumałam, że tworzysz wypotki nieistniejącego kolesia ? Po prostu raz nie powstrzymałeś sie z napisaniem czegos komplentnie nie w stajlu Koksa, a niekonsekwencja w projekcie to jego śmierć.

_LordKoks, twójprojekt jest Czyli nie korzystasz z usług prostytutek, szanujesz kobiety i w ogóle nie jesteś takim chamem jak projekt LordKoks? powiedzmy w duzej mierze nie :) nie korzystam i niekorzytalem, szanuje te ktore na to zasluguja, z chama cos tam sie zawsze znajdzie zalezy dla kogo :P ale raczej Lord to moje alterego ;) i jak juz pisalem sposob na rozrywke :P

Az dziw bierze, jak Ci się chciało odgrywać tyle jakiegoś koksika. :D Patrzyłam na listę użytkowników, nie ma tam żadnego Alfonsinia. :P

kamelija nie chce uwlaszczac twojej inteligencji ale dziwie sie ze w ogole uwierzylas ze ktos naprawde jest taki tak sie zachowuje i ma takie poglady jak lordkoks i ze to jest prawdziwa osoba :D zreszta nie tylko tobie sie dziwie ja bym sie pokapowal odrazu na twoim miejscu zreszta nie tylko tobie sie dziwie to cale forum jest malo inteligentne ;) Po prostu raz nie powstrzymałeś sie z napisaniem czegos komplentnie nie w stajlu Koksa, a niekonsekwencja w projekcie to jego śmierć. nie mialem na celu caly czas stwarzac jakiejs iluzji i tez o tym pisalem ze w niektorych postach pisalem normalnie w innych sie nabijalem czy wrecz prowokowalem, nie zamierzalem robic zadnego projektu, a piszac o sobie zawsze pisalem prawde :P tyle energii marnujesz, zamiast popieprzyć w realu? przeciez pisalem ci ze za tydzien wpada do mnie kolezanka :P

_LordKoks, twójprojekt jest Az dziw bierze, jak Ci się chciało odgrywać tyle jakiegoś koksika. Patrzyłam na listę użytkowników, nie ma tam żadnego Alfonsinia. ee tam kazdy ma w sobie jakies alter ego wystarczy go wyzwolic i puscic wodze fantazji a samo dalej idzie :) zreszta fajnie ludzie sie oburzaja, albo nie wyrabiaja nacisku tekstow i bluzgow i wymiekaja mozna sie odstresowac choc w duzej mierze naprawde ludzie zaskoczyli mnie tu swoja glupota i duzo bluzgow nie bylo od tak bezpodstawnych ;P fakt nie ma takiego nicku, Pani Ciekawska ;) jak mowilem nie jestem powiazany z tym forum czasem poczytam go z ukrycia jako gosc, nie jestem tam zarejestrowany :P

Gość kamelija
sądzę, że jeśli uwierzyło się że Loooser istnieje, to co za problem uwierzyc w Koksa, po prostu czytałam i czekałam na potknięcie w tworzeniu projektu. To, ze pisałeś z jakąś dziunią, która cie wzruchła w miarę normalny sposób , to jeszcze nie jest dowód, że projektujesz ogólnie. bo styl był taki sam, po prostu Koks majacy lepszy dzień, to normalne u każdej osoby, że potrafi mieć sporą amplitudę zachowań. (ja sie upewniłam po tym jak wpisałeś konkretny tekst, kompletnie jakby ktos zamordował Koksa w czasie gdy pisał na kompie i wpisał sie na jego loginie) Sam przyznajesz, ze jest to twoje alterego, zatem jakas częśc twojej osobowości jest Koksopodobna- istnieje Koks tylko jest na codzień zamknięty w pudle konwenansu i pozorów, nie możesz go wypuścić na wolność wśród znajomych, ale możesz wziąć laptopa do wyrka i dać naparzać Koksowi do woli, Koks istnieje, nie obrazaj swojej inteligencji, pisząc, że to fikcja. ;-)

To po co kręcisz z nikami, wystarczyło napisać, że nie chcesz się ujawniać, albo, że nie jesteś zarejestrowany Lordzie:P. Szkoda, bo poczytałabym jakieś normalne nie-koksowe wypowiedzi.;p

Gość mercanta
to ja juz wolę czytać prawiczków niż tego lorda koksa który uważa się za jakiegoś podrywacza.

"bo styl był taki sam, po prostu Koks majacy lepszy dzień, ....(ja sie upewniłam po tym jak wpisałeś konkretny tekst, kompletnie jakby ktos zamordował Koksa w czasie gdy pisał na kompie i wpisał sie na jego loginie)" to raczej przeblyski prawdziwego mnie ;) takiego wiesz obezwładniającego na chwile koksa i probujacego sie przebic :D "Sam przyznajesz, ze jest to twoje alterego," noo tak mysle ze mozna to tak nazwac.. ale kazdy ma takie swoje "ciemne alter ego" ciemniesza strone swojej osobowosci, ta bardziej mroczna... ciekawe jak wyglada twoja :D "zatem jakas częśc twojej osobowości jest Koksopodobna" to akurat nie koniecznie ;) alter ego jest zazwyczaj prawie calkowitym przeciwienstwem , choc moze miec jakies wspolny mianownik ;) "ale możesz wziąć laptopa do wyrka i dać naparzać Koksowi do woli, Koks istnieje, nie obrazaj swojej inteligencji, pisząc, że to fikcja." oj nie do konca faktycznie po czesci to fikcja, bo zawsze mozna dodac jakies nie istniejace cechy ;) "_LordKoks, twójprojekt jest To po co kręcisz z nikami, wystarczyło napisać, że nie chcesz się ujawniać, albo, że nie jesteś zarejestrowany Lordzie ." aa bo chcialem ci dac taki pstryczek w nos :P

Gość kamelija
ja? jestem prosta, dobra dzioucha, nie mam alterego, bo praktykuję taką filozofie życia, ktora czyni mnie spójną i spokojną, bla bla bla hehe, to znaczy mam diabła za skórą, ale go kontroluję i wykorzystuję dla bycia np. ciekawszą żoną ;-) Mam temperament ale nie jestem agresywna. NIe potrafię krzywdzić ludzi, nawet słowem, nie mam na to najmniejszej ochoty. Na tym forum jestem dla innych powodów niż ty, ale to moje sprawy, tak samo jak i to, na jakim forum układam przyzwoite poziomem posty.