Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze byłam silna

Kryzys singielki

Polecane posty

Gość zawsze byłam silna

Mam 26 lat, od kilku jestem sama. W zasadzie za mną tylko przelotne znajomości. Nigdy nie byłam typem kobiety której jedynym celem było miec drugą połówkę bo takie kobiety istnieją. Zawsze byłam otoczona koleżankami, w szkołach w pracy. Mężczyzn w moim otoczeniu było mało. I tak w zasadzie zostało do dziś. Bardzo trudno mi kogoś poznac. Nie chodzę do klubów i pubów bo to nie moje miejsca. Czas chętnie spędzam na świeżym powietrzu uprawiając sport. Zawsze byłam silna i myślałam spoko kogoś niedługo spotkam. I tak z dnia na dzień jednak nic w tym kierunku się nie dzieje. Zaczynam tracic wiarę i myślę że po prostu pisana jest mi samotnosc. A może ktoś doradzi gdzie taka samotna osoba może kogoś normalnego spotkac?

Gość tez chcialabym to wiedziec
a mam wiecej lat od Ciebie ;)

Gość zawsze byłam silna
To przybijam piątke bo wiek nie ma znaczenia, kiedy się na jednym wózku jedzie :)

A jaki to wózek? panienek, które całe życie miały gdzieś facetów a teraz pod presją psiapsiółek poczuły parcie na ślub?:D

Gość Marysia - żartowniś
baldur przyznaj się ktos cię nie poprzytulał:)

Gość 230
też właśnie przechodzę taki kryzys, od 2 lat sama i było ok, a ostatnio tak mi zaczęła ta samotność doskwierać, naokoło ludzie sparowani a ja ciągle sama buuuu

kobiet które miały/mają inne priorytety niż faceci dla kobiet nie ma większego priorytetu niż facet... - to potwierdzają nawet żadne badania ....:P

Gość baldur to przecież
stary kawaler dobiegający 40, inny jego pseudonim to: bahus, belefront

Gość baldur to przecież
stary kawaler usychający z braku sexu

Gość macchiata
Nie pociesze sie, bo ja mam juz 27 lat, od pewnego czasu (od kiedy zmienilam prace) mam kontakt z wieloma mezczyznami i powiem Ci, ze 99% facetow, ktorzy wygladaja na porzadnych jest zajetych. Nawet ci nieciekawi sa juz pozajmowani i naprawde nie ma w czym wybierac. Znalezienie faceta na seks bez zobowiazan to pryszcz, kogos sensownego natomiast, z kims mozna by bylo stworzyc dojrzaly zwiazek juz nie bardzo...

Gość a to jest dobre
"kobiet które miały/mają inne priorytety niż faceci" czyli takich, co tylko stekaja, ze chca seksu bo nie moga normalnie funkcjonowac? :D

Gość zawsze byłam silna
I właśnie ten fakt że wszyscy naokoło zajęci i że już mam przepowiedziane że nikogo nie poznam, to mnie dobija. Jak sobie z tym poradzic?

no to zmarnowałam 22 lata życia, żyjąc w niewiedzy, na szczęście mam ciebei revolver na cale szczęście masz też siebie... :P

Gość ja mam pomysla
poznaj mnie i i pokaz im wszystkim fige :classic_cool:

u mnie w dziale na 15 osob jest 6 facetow, w tym wszyscy zonaci lub zareczaniu. natomiast wsrod kobiet tylko jedna jest mezatka, reszta wolne...

Gość 230
zadaję sobie dokładnie to samo pytanie...mam 27 lat, koleżanka po ślubie, planuje starać się o dziecko, na języku angielskim w grupie do której chodzę nie ma żadnej singielki/singla, ludzie albo mieszkają ze sobą bez ślubu, albo mężowie/żony, niektórzy mają dzieci, ludzie mniej więcej w moim wieku, a ja sama, ostatnio to do mnie dotarło, jak opowiadali o swoich dzieciach/mężach/żonach i poczułam się jak totalny odszczepieniec

Gość ci kolesie z roku
pewnie to samo o dziewczynach mowia

Gość macchiata
kafelatte, niestety, ale na jednego "porzadnego" (takiego ktore nadaje sie do zwiazku, zalozenia rodziny) faceta przypadaja conajmniej 3 kobiety, a wsrod nich przynajmniej 1 na tyle zdeterminowana, ze tego faceta usidli. Zdesperowanych 30stek juz nawet nie licze:D

Gość zabawne to jest w sumie
ciekawe kiedy singielka przeistacza sie w zdesperowana stara panne...

Gość jamajkaaa@@
ja cala mlodosc bylam z jednym facetem, wiele lat bez zadnego glupiego "przyzwyczajenia", jedynie totalna milosc. ale jemu sie odwidzialo, coz, bywa. teraz 2 lata jestem sama, nie licze przelotnych znajomosci, parotygodniowych badz paromiesiecznych zwiazkow/znajomosci. i jest mi cholernie zle. niestety nie potrafie sie zwiazac z kims tylko dla faktu posiadania faceta przy moim boku, tym bardziej jesli wiem, ze on jest zaangazowany i go moge tym skrzywdzic. glupie to wszystko.

macchiata, niestety zdaje sobie z tego sprawe, a nawet mam wrazenie, na takego interesujacego przypada znacznie wiece niz 3:o ja niestety nie mam natury suczki nadskakujacej panu, co by laskawie sie mna zaintersowal. tak wiec, te bardziej zdeterminowane/zdesperowane wygrywaja:/