Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

być_kobietą

jak z dziewczyny stać się kobietą

Polecane posty

z obserwacji i poznania mówisz.. To równie dobrze ja mogę głosić co należy robić żeby stać się surykatką. Oglądałam cykl programów o życiu surykatek :P

To równie dobrze ja mogę głosić co należy robić żeby stać się surykatką. Oglądałam cykl programów o życiu surykatek wiesz...kobietą się staje wtedy , gdy ma się faceta - to pierwsze mężczyzną - gdy ma się kobietę to chyba jest jasne i proste - nie wymaga wielkich teorii ani dyrdymałów każdy z nas to wie...

przypadek beznadziejny? nawet dla takiego znawcy ? znawcy? masz poczucie humoru - brawo:) - to już coś nie możesz być beznadziejna ....jako chodząca , emocjonalna bomba , która nie oddaje się pierwszemu lepszemu i dopiero wybuchnie przy odpowiedniej okazji masz szansę bycia kobietą...:)

oj to przepraszam pomyliłam cię ze znawca kobiecej natury, cóż za niedopatrzenie, następnym razem sprawdzę kwalifikacje przed przyjmowaniem porad :) Ja mam świadomosc że kobietą będę, ale czemu nie dopomóc losowi :)

oj to przepraszam pomyliłam cię ze znawca kobiecej natury, cóż za niedopatrzenie, następnym razem sprawdzę kwalifikacje przed przyjmowaniem porad sądziłem , ze sobie kpisz ze mnie :D wolę udawać , ze się nie znam ...to robi lepsze wrażenie...:P

kpić z mężczyzny? to by stawiało mnei an pozycji babochłopa niekoniecznie...:) kobiety , które zbyt poważnie chcą dorównać facetom (zachowanie , ubiór) - stają się babochłopami...:P

Nie zamierzam dorównywać mężczyznom. Są rzeczy, w których zwyczajnie jestem lepsza, są takie, w których jestem słabsza. Jesli danej rzeczy nie lubię, to pozwalam by dzielnie mnie w tym wyręczył mężczyzna, doceniając jego kunszt :)