Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żyrafa @@

Mój chłopak i jego siostra

Polecane posty

Gość Żyrafa @@

Może pomyślicie że zwariowałam albo jestem głupia,ale dla mnie to poważna sprawa-denerwuje mnie fakt,ze mój chłopak jest blisko związany ze swoją o rok młodszą siostrą.Na początku znajomości gdy mi o niej opowiadał,ze jest jego najlepszą przyjaciólką,ze są silnie ze sobą związani-brałam to za dobrą monete.Ale ja...ja podejrzewam ze on jest w niej zakochany!!Bez przerwy mnie do niej porównuje,cytuje to co ona mówiła.Bóg jeden wie-a moze oni ze soba sypiają?Ona ma 24 lata,jest ładna,szczupła,ma duzy biust.Czuje sie przy niej jak kopciuszek.On nosi w portfelu jej zdjecie.Piszą ze sobą smsy,a przeciez mieszkają razem(z rodzicami).Nie podoba mi sie to.Próbowałam poruszac ten temat,ale on sie denerwował i odpalał mi ODCZEP SIE OD NIEJ!Co ja mam zrobic?

Gość asasasaassffdfdd
ha ha ha ah ha :D

Gość a_w_praktyce
może zacznij się leczyć??

Gość jakie smsy
do siebie pisza? jakiej tresci?

Gość Hmmmm...............
Ten chłopak cie rzuci jak się nie zmienisz. Zachowujesz się naprawdę dziwnie.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
po co się ona ma zmieniać , przecież ma normalne podejrzenia to właśnie zachowanie chłopaka jest dość ...hm...dziwne , może nie sypia z siostrą ,ale jak najbardziej jest nią zafascynowany:) i żal mi jego jakiejkolwiek dziewczyny :) Jeśli ją tak wielbi to i może każde jej słówko to wyrocznia:D od takiego chłopaka jak najdalej. Kurcze jak nie teściowa to siostra na przeszkodzie:D

Gość Żyrafa @@
Nie wiem jakiej treści smsy do siebie piszą,bo ich nie czytam.Z początku mówił mi że to ona napisała,a potem widząc ze mi to przeszkadza-nic juz nie mówił,a ja i tak wiem ze to ona pisze bo on sie uśmiecha czytając je.Kurde,ja czuje sie tak jakby jego siostra była moją rywalką.

Gość Mów mi GOŚKA
Znałam przypadek-brat sypiał z siostrą.On miał 22 lata,ona 17.Potem poznała chłopaka w którym sie zakochała i po dwóch piwach opowiedziała mu o tym.Jej chłopak był w szoku i zostawił ją.Potem ona kręciła ze to nie prawda,ze była pijana i w głowie jej sie pomieszało.Tak więc-WSZYSTKO JEST MOŻLIWE DROGA AUTORKO!

Gość pa pa pa
U mnie na osiedlu był podobny przypadek-dziewczyna po zaręczynach przyznała sie swojemu narzeczonemu,ze kiedy miała 20 lat uprawiała sex ze swoim 18-letnim bratem,ze zdarzyło sie to tylko raz.Nie chciała miec tajemnic przed narzeczonym i dlatego mu to wyznala.Ale on znał przeciez jej brata i za kazdym razem gdy go widzial to myślał o tym.Nie wytrzymał i zerwał z nia.Mówił mi,ze on nie wierzy ze tylko raz z nim spała,moze nadal to robią.

Gość znam przypadki sypiania brata
z siostrą :D

Gość oj tam ojtam
znałam 2 przypadki baaardzo mocnej więzi łączącej brata i siostrę, nie wnikam czy się bzykali bo mnie to nie obchodzi, ale zachowywali się jak para, było to bardzo dziwne i trochę niesmaczne, w obu przypadkach jak brat znalazł sobie jakąkolwiek dziewczynę to siostrunia zaczynała ją potwornie tępić, oczerniać itp, aż braciszek laskę rzucał i znów był cały jej:P

Gość Estera Goldbaum
autorka ma słuszne podejrzenia , zachowanie jej chłopaka w stosunku do siostry nie jest normalne

Gość oj tam oj tam,,,
To co wy nie kumacie ze siostry sa porabane i leca na brata ,szczegolnie jak jest przystojny , bo jak brzydki to nie. Znam takie babska. :D

Gość Kochamgoale
Witam mam problem. Jestem w powaznym zwiazku mam 26 lat z chlopakiem planujemy zareczyny jest cudownie ale cos mnie dreczy. Otoz ma on 20 letnia siostre piekna i z wygladu jak dla mnie ideal kobiecosci. Z charakteru dosc specyficzna. Ale do rzeczy. Czy normalne jest ze jego siostra spi z nim w lozku jak ma koszmary albo jest chora badz w nocy jest burza, czy normalne jest ze on sobie zartuje ze czasami zaluje ze jest jego siostra bo uwaza ze jest piekna? Czy normalne jest ze czasami jak wstaja rano to ona przychodzi do mojego faceta do lozka i sobie razem leza. Podkresle jeszcze ze ona czesto sie go pyta czy ladnie wyglada, chce zeby on jezdzil z nia na zakupy jadl z nia obiadki na miescie. A tak wogole to ona ma partnera od 4 lat starszego od siebie o 8 lat mieszkają obok siebie ale widuja się raz w tygodniu. Dziewczyna ogólnie jest dość dziwna. Traktowana jest przez wszystkich jak księżniczka wszystko podane na talerzu. W domu nic Nie robi. Mój chłopak gotuje sprząta robi jej obiadki a ona wiecznie książki czyta i siedzi z koleżankami. Nawet naczyń Nie pozmywa bo się brzydzi. Mój chłopak parę razy żartował że ona jest taka piękna że czasami aż mu ślinka cieknie ale teraz zaczynam się zastanawiać czy aby napewno to żart. Kurcze czy relacje mojego faceta z siostra sa normalne???

Gość jesuuus
a ty z nim sypiasz?

Gość gość
ddddc

Gość gość
Mnie też gnębi sytuacja w domu mojego chłopaka jego siostra przytula się do niego jak ja siedzę obok itp. Spytałam mojego chłopaka czy mu to nie przeszkadza a on powiedział, że nie i nie widzi w tym nic złego... Co robić?

Gość gość
A mój facet ma 3 siostry, wszystkie takie piękne, zgrabne nie to żeby mi czegoś brakowało czy cos ale jak jesteśmy razem to czuję się strasznie nieswojo przy nich... Ale mój przynajmniej z żadną z nich nie sypia

Gość Rooki
Moj z wiazek rozpada sie wlasnie z podobnego powodu. Chodzi o jego siostre. Jest ladna, nie powiem, duzo mlodsza ode mnie choc wyglada starzej he he. Ale nie o to chodzi, bo ja jestem atrakcyjna wiec nie widze problemu by bylo cos nie tak w fakcie ze jego siostra tez fajnie wyglada. Problem jest w tym ze oni sie dotykaja w mojej obecnosci, chodza pod reke, ona mu siada na kolanach. Nigdy wczesniej nie bylam w takiej sytuacji wiec bylam zszokowana gdy to zaczelo dochodzic do mnie. On jakby nie widzi nic zlego w takim postepowaniu. Moze jet mi to na reke i to lubi, sama nie wiem. Gdy to krytykuje zarzuca mi ze chce go odciagnac od rodziny i miec tylko dla siebie. Ale to nie tak, ja wcale nie zamierzam go odciagac od rodziny. Chce tylko by oni przestali sie tak zachowywac. Ostatnio dowiedzialam sie ze masowal mu stopy, innym ze razem biegali po plazy. Pewnie smiejecie sie czytajac moj wpis, ale mi nie do smiechu.Odechciewa mi sie tego zwiazku. Wiem ze on nie chce konczyc tego zwiazku, i gdyby tak sie stalo obije bysmy bardzo cierpieli ale nie wiem czy ja mgo to kontynuowac na dluzsza meta. Rozmamialam z nim, niby mial zaczac ja kontrolowac i niedopuszczac do takich sytuacji, ale to nie pomaga. Zawsze jest cos nowego. Wydaje mi zie ze byloby mi niedobrze majac takiego rodzaju relacje z bratem, jak juz cos moge wypic piwo z moim bratem, ale kurcze nie takie rzeczy jak oni robia.