Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

trzeba by iść trochę pobiegać

Polecane posty

takim się ostatnio zrobiłem leniwym pierogiem że szkoda słów po prostu. czas by wreszcie ruszyć grube dupsko sprzed komputera. nie tylko praca - komputer - praca - komputer itd.

Gość o to klocili sie niedawno tu
darker wsciekl sie ze zaba gadala z nim na gadulcu i jednoczesnie z innym fagasem przez kilka miesiecy i poleciala na tego drugiego

widzę, że moje kafeteryjne znajomości stanowią istotny element waszego życia. :classic_cool: pisałam w tym samym z parunastoma osobami z kafe, z kobietami również. nie wiem, co w tym dziwnego.

"widzę, że moje kafeteryjne znajomości stanowią istotny element waszego życia." najwyraźniej. a ja wróciłem. zimno trochę. ale widziałem lisa :D

a to gdzieś w lesie byłeś? w mieście to widuję co najwyżej wiewiórki w parkach. możesz trochę na mnie pobluzgać. pomarańcze już przebierają nogami - dajmy im trochę radości w niedzielny wieczór :D :D

u mnie bywają lisy nawet na osiedlu późnym wieczorem jak jest mało ludzi. raz widziałem dosłownie przed blokiem jednego. ale dzisiaj to trochę dalej. wylazł cwaniaczek z takich krzaczorów przy budynku i usiadł sobie przy drodze. patrzył trochę na mnie to się zatrzymałem żeby go nie spłoszyć i żeby głupek pod samochód nie wpadł. a jak już przejechały to podszedłem, wtedy wstał i poszedł znowu w krzaczory (wcale nie pobiegł przez ulicę) okrążył budyneczek i wystawił łeb z drugiej strony.

To byłam ja, tylko śpiewałam" łubudubu łududubu.." Po godzinie biegania jedynie szybka reanimacja mogłaby ocalić mi życie :D

e tam. trzeba na początku biegać wolno i z przerwami i jest spoko. ale nogi mnie trochę bolą jednak.

Ja mam nogi wyrobione na bieżni, ale to nie to samo, dużo palę,jak biegnę brakuje mi oddechu :D Zamierzasz codziennie biegać, czy to taki jednorazowy wyczyn?

a czy ja wiem co ja zamierzam. dzisiaj niedziela to sobie poszedłem a czy jutro po pracy mi się będzie chciało? oto jest pytanie :D

Na bieżni to nogi i pośladki, ale tułów już pracuje mniej niż przy normalnym biegu i pewnie przez to czuję różnicę w wydolności.Może to tylko kwestia przyzwyczajenia organizmu do takiego właśnie wysiłku? Ja po sobie zauważam, że jak systematycznie się ruszam, to czuję się dużo lepiej, dlatego życzę Ci wytrwałości. :D Czas poćwiczyć sen głęboki 🖐️

"Ostro zaczynasz , może starczy 3-4 razy w tygodniu?" no właśnie chyba się dzisiaj jednak nie wybiorę. późno już i za bardzo czuję wczorajsze. trzeba się trochę zregenerować.

myślałam, że po 24 pobiegłeś" na zaś", żeby zaliczyć dzisiejszy dzień i właśnie wróciłeś o tym pogadać :D A ja szukam już od kilku godzin uparcie utworu francuskiego kompozytora i nie mogę znaleźć i wkurwia mnie to strasznie, może pójdę pobiegać :D

Gość niedopieszczona monisia :D
dziendoberek :D

Gość Urughaijka
Ja już byłam i już wróciłam :D Super było :D A teraz zaczął akurat deszcz padać, akurat jak wróciłam ^^

Gość ja by się chciało
to bys czas znalazł :classic_cool: widac się nie chce :classic_cool:🖐️

Gość Urughaijka
Ja dziś znów byłam! :P