Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowanka taka jedna

CZY MAM WASZYM ZDANIEM POWODY DO NIEPOKOJU PROSZĘ

Polecane posty

bARDZO proszę Was o szczere odpowiedzi i nie najeżdżanie na mnie, wierzę że są tu dobre duszyczki. Czy jest możliwe zajście w ciążę: podczas śluzu niepłodnego (białego, gęstego), 18 dnia cyklu, seks zakończony na dłuuuuuugo przed wytryskiem. czy jest duże ryzyko?

czy ktoś jeszcze coś napisze?

on był nawet nie tyle przerywany co całkiem zakończony, po prostu wytrysku nie było i już.....to nie tak że wyszedł na chwilę przed wytryskiem

Wiem, że nigdy już tak nie zrobię.....ale teraz się martwię cholernie i nakręcam się przez internet:O mówisz że raczej nie ma szans?

Dodam jeszcze, że wydaje mi się że owulację miałam albo 15 a najpóźniej 16 dnia cyklu.....15 dc dość ostro bolał mnie jajnik, a śluz płodny skończył sie chyba ok 14 dc

Nie nakrecaj sie tak,bo zwariujesz,okres ci sie zacznie spozniac i dopiero bedziesz zalamana,tak jak pisalam skoro nie bylo wytrysku to ciazy nie bedzie.

Gość laura26
słuchaj,my z mężem przez bite 4 lata uważaliśmy (w sensie przerywany)i dziecka nie było,dopiero jak maż zaczał sobie pozwalać na nieuwagę bo już w sumie czas był na dziecko to zaszłam w ciąze.Teraz jestem na plastrach kilka miesięcy ale one są bardzo drogie i znowu zastanawiam się czy nie wrócić do przerywanego