Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

czy uprawialiscie kiedys seks za pieniadze?

Polecane posty

Gość dfdsa
ja na Twoim miejscu bałbym się, że ktoś Cię namierzy i będzie chciał pieniędzy za ochronę, czy będzie szantażował. Poza tym się nie dorobisz na tym..

chodzi o to ze nawet nie moge pojsc do pracy bo ojciec dziecka mi caly czas mowi ze nic nie jest zrobione a sam siedzi i nawet musze placic opiekunce bo jemu sie nie chce zajmowac dzieckiem

Gość cośmiałem
NIE UPRAWIAŁEM BO NIE MAM WZODU ZA PIENIADZE KIEDY DAJE A MAM KIEDY OTRZYMUJE

Gość NIECHWALĘ SIĘ
ALE TOBIE TO NIE POMOŻE A OJCU DZIECKA DAJ SPOKÓJ BO PROSTYTUTKI WIEDZA CO ROBIA WIEC ODPOWIEDZIALNOŚĆ SPADA NA CIEBIE A PROSTYTUOWANIE JEST BRZYDKIE I DZIECKO LEPIEJ NIECH NIE WIE ZE URODZIŁO SIĘ BEZ PROBÓWKI Z PROSTYTUOWANIA SIE Z TZW PUSZCZANIA ZA PIENIADZE

Gość Taka Sę
Są sposoby na to by zarobić duże pieniądze bez rozkładania nóg. Zniszczycie sobie życia. Może te trzy stowy czy nawet cztery kiedy już dostaniesz je do ręki rozwiążą problem dnia codziennego ale w rezultacie będziesz zerem. Zwykła szmata. Nie przekażesz dziecku nic poza wiecznym bólem i nienawiścią do siebie. Jeśli nigdy tego nie robiłas i wydaje Ci się że to takie łatwe pieniądze albo że jakoś to będzie to się mylisz. Facet który płaci może zażądać wszystkiego. Może nasikać Ci na twarz a potem brutalnie zgwałcić i zamordować. I jeśli to zrobi to będziesz tylko kolejna w statystyce bo pełno takich przypadków. Zamiast się zabijać weź się w garść i zacznij nowe życie. Idź do uczciwej pracy i szukaj kreatywnych rozwiązań. Głową, nie dupą. Trzymam kciuki !

To nic złego, że płacisz za seks. Nie wiem czemu ludzie tak to piętnują, nikt nikomu nie każe płacić lub dawać za kasę, więc to moja sprawa komu daję penisa i za ile. Skoro są chętne do płacenia kobiety to będą chętni do sprzedaży faceci. I nie każdy robi to dla kasy. Mnie stać na dużo ale czasem dopieszczam kobiety za pieniądze. milutki1981@poczta.fm

Gość TOM66666
ja gdyby nie sex za kase był bym jescze prawiczkiem a mam już 22lata;D

Gość gość
nie wszyscy mają tak różowo w życiu. ja na studiach również dorabiałam jako utrzymanka. a właściwie nie dorabiałam a zarabiałam, bo rodzice się na mnie wypięli.. niestety w tym biznesie trzeba uważać, bo można trafić na zboczeńców. ale w tym momencie jest mnóstwo portali, które gwarantują bezpieczeństwo "transakcji". wówczas z forum trafiłam na brytyjską stronę ale dziś jest już jej polski odpowiednik sugardaters.pl. Powodzenia!

nigdy ale kiedys w taka dziewczyna umowilismy sie ze ja ja przewioze po wawie na moto a ona mi zrobi loda :D hehe :D zabawne to bylo nawet :P:)

milutki1981@poczta.fm Ja się tak utrzymywałem przez 2 lata na studiach. To były stałe układy z 2 Paniami. Nie żałuję.

Gość gość
ja już od 2 lat uprawiam i nie wyobrazam sobie inaczej, przyjemne z pożytecznym mam kilku stałych klientów i wpada mi niezła kasa, umawiam się na znanym portalu mam pewnosc ze trafie na kogoś normalnego http://www.datezone.com/

Gość gość
kiedys rozmawialem ze znajomym, powiedzial ze znal kiedys dziewczyne, coz bylo ciezko, rodzina itd. wyszla na ulice.... Ona mu powiedziała, że dziwką się nie bywa, dziwką się zostaje... Z Twoich krótkich wypowiedzi raczej wynika, że chcesz ojcu dziecka zrobić na złość, a to nie jest najlepszy doradca. Mam nadzieję, że Ci się wzystko ułoży

Gość gość
Przez 4 lata studiów 2x w tygodniu dymał mnie żonaty facet za darmowe mieszkanie i utrzymanie.

Gość gość
Prostytutka to szlachetny i szacowny zawód. Gwarantuje dobre dochody przy minimalnym wkładzie pracy. Ja się tym zajmuję i szczerze polecam kobietom które chcą mieć wygodne i dostatnie życie. Tylko nie czekajcie za długo z powzięciem decyzji bo czas ucieka a czas to pieniądz. Pieniądze są w życiu ważne i koniecznie trzeba je mieć.

Gość gość
Gwarantuje dobre dochody, obite twarz i syfa lub hcv

Gość gość
kiedyś będąc po raz pierwszy u koleżanki z liceum poznałam jej ojca, jak mi go przedstawiała patrzył na mnie tak, że wiedziałam, że marzy tylko o jednym, przez dłuższy czas do niczego nie dochodziło, ale kiedyś pojechałam do niego wiedząc, że koleżanka wyjechała razem ze swoją mamą, od razu przeleciał mnie w korytarzu nie zdążyliśmy nawet dojść do jakiegoś łóżka, zaproponował spotkanie w hotelu, po każdym spotkaniu dawał mi w kopercie trochę pieniędzy, ,mówił kup coś sobie ładnego, chciałam tego seksu bo rżnął niesamowice, był nienasycony i potrafił mi dogodzić , póżniej po wyjeżdzie na studia skończyła się przygoda,

Gość gość
nie, ale nie miałabym nic przeciwko

Gość gość
Nie ale mam na to ochotę.

@gość , A panienki to z Trójmiasta? A ładne i z zgrabne? Bo jeśli tak, to od razu spełnię pragnienia i ukryte żądze :p

Gość gość
Za pieniądze seksu nie miałam. Ale za prezenty albo usługi tak

@ gość "Za pieniądze seksu nie miałam. Ale za prezenty albo usługi tak" Na jedno wychodzi. A prawo karne traktuje takie rzeczy równoważnie (w przypadku przestępstw).

Gość gość
Całe życie doopą wszystko załatwiać, ciężkie życie.

Gość gość
Mam 24 lata ona 60 mam problemy finansowe , pożyczyłem 2000 tys u sąsiadki gdy nastąpił termin od dania raty zaproponowała mi spłatę w ratach w zamian uczynki w naturze jedno zbliżenie 100 zł i tak się zaczęło , już dawno spłaciłem dług . dostałem nowy kredyt z możliwością spłacenia na podobnych warunkach staram się jak mogę aby jak najszybciej spłacić i otrzymać nową transzę obie strony zadowolone

Gość gość
do tej pory nie, ale teraz czemu nie :-)