Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka...1985...

brak okresu test negatywny biały śluz oraz ból krzyzy i brzucha

Polecane posty

am ten sam problem Ostatnią miesiączkę miałam 15 września 2011 (31dc), dodam że staramy się z mężem o dziecko od około 1 roku. W pierwsza ciąże zaszłam bez problemu. Dzisiaj jest 23.10 (39dc) i nadal nie mam miesiączki robiłam test wczoraj i wyszedł negatywnie robiłam go po południu. Dodam że mam dość duży apetyt troszkę pobolewa mnie dolna część brzucha i jest taki wzdęty. Nie wiem co mam o tym myśleć bo strasznie bym chciała być jednak w ciąży. Wspomnę jeszcze że moje cykle są nie regularne, długi czas się leczyłam luteiną i tabletkami. Ostatnio podczas ostatniego stosunku była krew więc myślałam że będę mieć okres na drugi dzień , a tu nadal nie ma. Proszę o odpowiedz bo bardzo mi na ty zależy.

Gość a co my cholera
wrózki czy co?:O

Gość a co my cholera
a jak ci powiem ze jestes w ciazy to moja odpowiedz cie uspokoi?:O

nie rozumiem, jakiej pomocy oczekujesz. Najlepiej zrób hcg z krwi- da 100% pewności lub poczekaj kilka dni i powtórz test

Gość a gdzie ty masz te krzyże
które cię bolą? Bo jeśli masz jakikolwiek krzyż, to jest nim kręgosłup. No, chyba, że ty masz ich kilka:)

Gość guska 190
poczekaj kilka dni ja zrobilam 3 testy kazdy negatywny a okresu nadal nie bylo z ciekawosci zrobilam znowu test po tyg spoznienia okresu i pozytywny jestem w ciazy brak okresu beta tez pozytywna wiec najlepiej poczekac.

Gość gość
Widać że są tu kobietki które by tylko dogadamy innym kobieta po To te forum jest założone żeby sobie nawzajem pomoc a widzę że niektóre komentarze są upierdliwe. Człowiek wchodzi po poradę aby poczytać bo może jest w takiej sytuacji a lekarze nie zawsze są wiarygodni wiem coś na ten temat.

Gość gość
Innym kobietOM, TO forum. Tłuku. I zainteresuj się czymś takim jak interpunkcja.