Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexikoviak

co myslicie o tym

Polecane posty

Gość sexikoviak

co myslicie o tym ze jesli facet widzi moje foto i mowi ze mu sie podobam i ze ma na mnie ochote .? Czy mysli tylko o jednym czy cos wiecej?/

nie wiadomo : ) moze i tylko bedzie chciał bzyknac a moze chce cos wiecej stworzyc : ) ale to ze podobasz mu sie to podstawa by cos wiekszego stworzyc

Gość sexikoviak
on mi sie strasznie podoba i chetnie bym z nim zgrzeszyla ;p tylko boje sie potem rozczarowac;/

Mnie jak facet tak powiedział, to od razu wiedziałam, że jestem dla niego "chwilą"... Ochote ze ma, to znaczy, że bzyknął by Cię, a co dalej, to zapewne rzucił i szukał dalej kobiety, na którą by miał ochotę :)

Gość sexikoviak
mowi tez ze szuka kobiety do powaznego zwiazku ale mowi ze strasznie mu sie podoba i ze mnie pragnie . juz sama nie wiem;/

Gość sexikoviak
sosssssss za pol roku to ja moge nie spotkac juz takiego ciacha . trudno jest o takiego faceta .zaprosil mnie na randke na kolacje do hotelu . i nie wiem co mam zrobic . nie chce byc stara panna;/

jesli to jakis przystojniak to wiadomo ze jebaka : ) no wiec odpusc i lepiej dmuchach na zimne by pozniej nie miec urazu psychicznego i problemów

Gość sexikoviak
i jak?????????