kleopatra32 0 Napisano Październik 23, 2011 już pisałam o moich przebojach z asubtella,tzn krwawienie bez odstawienia tabsów na 7 dni(pierwszeopak.tabletek) no i właśnie gin kazał mi łykać tabletkę rano i wieczorem,sugerując tym że krwawieni może być spowodowane małą ilością hormonów czy ktoraś z was miała podobny przypadek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie tabsy Napisano Październik 23, 2011 bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kleopatra32 0 Napisano Październik 23, 2011 asubtela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 23, 2011 bzdura, przez pierwsze opakowanie tabletek tego typu plamienia sa normalne i powszechne, zmień lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kleopatra32 0 Napisano Październik 23, 2011 a krwawienie?też jest normalne i bóle podbrzusza jak okresowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 23, 2011 no pewnie, ja przy pierwszym opakowaniu miałam praktycznie okres 21 dni, co druga dziewczyna tak ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach