Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anderona

Mam dosc klamstw Durczoka i Pochanke - kiedy ich wreszcie zamkną?

Polecane posty

Gość Anderona

Klamia, a wlasciwie milcza na temat historii, malo mowia o prawdzie smolenskiej, wartosciach gloszonych przez ludzi zwiazanych z PISem, a pokazuja tylko PO jako rade na wszelkie zlo. DLaczego? Pewnie dla kasy

Gość Anderona
O prawdzie smolenskiej nie zostalo powiedziane nic. Tusk chce dobrych stosunkow z rosja, dlatego prawda musi zostac przemilczana. Wartosci gloszone przez PIS to solidarnosc spoleczna, czyli system, ktory nie dzieli Polakow na bogatych i biednych. Ludzie bogaci w wiekszosci dorobili sie przez dobre stosunki z sluzbami PRL. DLatego ich majatki powinny zostac przejete przez panstwo o rozdane ludziom biedniejszym w imie solidarnosci spolecznej.

Gość znawcanieprzyzwoity
o smoleńsku wszytko zostało już POwiedziane to co Powinni usłyszeć wyborcy, ale przemilczano ze to jednak był długo przygotowywany zamach, albo celowe działanie prowadzące do przejęcia władzy przez POwców

Gość znawcanieprzyzwoity
POlska ma dobre stosunki z Rosją, wspólnie planowany zamach i wspólne zacieranie sladów

Gość znawcanieprzyzwoity
po oglądnięciu całości dotarło do mnie wiele, skojarzyłem fakty, motywy itd, nadchodzi 3 rozbiór POlski

Gość faktycznie trzeba pozamykac
wszystkich ktorzy nie chwala pod niebiosa pis :classic_cool:

Gość to dość charakterystyczne
dla zwolenników spiskowej teorii że wystarczy spytać ich o konkrety wtedy natychmiast uciekają albo plota trzy po trzy. chyba w ten sposób ośmieszaja cała sprawe.

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn wrzuciłem ci link, wysil sie dla reszty załogi, zawsze byłem przeciwnikiem PiS, ba należałem do PO i nie jestem za żadną opcja POlityczna bo to dla mnie kapitalistyczne gówno, banda oszustów i złodziei ale nienawidzę kiedy się naród w CHója Robi i sprzedaje np ruskim

Gość znawcanieprzyzwoity
to dość charakterystyczne ze służby specjalne opłacają bandę idiotów robiącą za POdszywy i tzw. osmieszaczy, pierdolą coś o teoriach spiskowych odsuwając w ten sposób uwage od rzeczywistych faktów

Gość no to podaj te fakty
a nie link do propagandówki w stylu wczesny Gierek.

Gość onamela09
oczywiscie ze klamia , nie widzicie ilu ludzi zostalo usunietych z telewizji? cala telewizja jest w rekach PO teraz, taka prawda, pousuwali ludzi, programy bo byli niewygodni, bo mowili prawde przyklad? Pospieszalski i jego program

Gość onamela09
probowal dociec prawdy ale mu to uniemozliwili a PO dalej sprzedaje Polske ponoc juz 30% gazu zostalo wysprzedane tzn udzialy gratuluje tym co na PO glosowali

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn czy ty ślepy jesteś czy głuchy?? za wykłady mi nikt nie płaci Podałem ci link chcesz to obejrzyj nie chcesz to nie, mam to w dupie tam są podstawy mojego twierdzenia i nie muszę ci chyba na osobności wykładać, co?? czy taki tępy jesteś ze muszę??