Krysztofson 0 Napisano Październik 23, 2011 Dla mnie ma wielki potencjał i może się jeszcze poprawić, co nie zmienia faktu, że jest jednym z moich ulubionych raperów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emokiller 0 Napisano Październik 24, 2011 Mam podobne odczucia, jak dla mnie to jest największym świrem na polskiej rap scenie, ale to co robi jest zawsze szczere i na najwyższym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsadddddddddddddddddd Napisano Październik 24, 2011 teksty piosenek i teledyski slonia macie na www.tekstypiosenek.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysztofson 0 Napisano Październik 24, 2011 Podobno niedługo ma wyjśc jego nowa płyta z Shellerem " Szkoła Wyrzutków". Już nie mogę się doczekać. Zna ktoś Dokładną datę? I jakie są wasze ulubione nuty jego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość debilek frajerek i niedojebek Napisano Październik 24, 2011 Popek to najlepszy raper, bo najbardziej hardkorowy, a drugi jest Sloń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach