Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem idiotka

jestem idiotka

Polecane posty

Gość jestem idiotka

wiecie co... jestem studentka 1 roku zawsze bylam imprezowa zmienialam chlopakow ale teraz mam jednego chlopaka od ponad roku - ma 28 lat kocham go i jest wspanialy ale do rzeczy.. nie chce mi sie juz imprezowac czuje ze sie wybawilam ( wczesniej zaczelam - starsze rodzenstwo :) ) teraz sobie mysle ze chcialabym miec z nim rodzine - on bardzo chce dziecka slubu itp. planujemy na maj cywilny wiem ze jak sie moi znajomi dowiedza to pomysla ze ja i rodzina ? ale ja tak czuje :) najgorsze to jest to ze ja biore tabletki czesto o nich zapominam ale wcale z tego powodu sie nie zamartwiam, a jak czuje ze moze wpadlismy to sie ciesze i potem jak dostaje okres to mi szkoda ale nie przerwe brania tabletek bo to by byla glupota jakbym swiadomie zaszla w ciaze... mam takie glupie rozumowanie ze swiadomie nie zajde w ciaze bo studia ale jakbym wpadla to bym byla szczesliwa :)

Gość fasdfasfasdfas
No faktycznie jesteś idiotka :P

Gość jestem idiotka
dobrze ze mnie poparlas/es :D

Gość fasdfasfasdfas
Niema za co ;) Polecam się na przyszłość :P A może jesteś też pojebana i mam Cie poprzeć??

Gość bachory to przede wszystkim
zapierdalanie na początku dniami i nocami

Gość jestem idiotka
dlaczego myslisz ze to ma sens? wydaje mi sie ze ja jakos nie chce siebie pozniej obwinic ... tylko zawsze zwale na to ze wpadlam.. ze tego nie zaplanowalam :)

Gość jestem idiotka
powinnam poczekac 3 lata az studia skoncze i wtedy jakies dzieci a nie teraz z mojej glupiej zachcianki i co ja bez wyksztalcenia zdzialam :(

Gość fasdfasfasdfas
jestem idiotka dlaczego myslisz ze to ma sens? wydaje mi sie ze ja jakos nie chce siebie pozniej obwinic ... tylko zawsze zwale na to ze wpadlam.. ze tego nie zaplanowalam Przeczysz i chcesz okłamywać sama siebie- dobrze wiesz że zapominasz brać tabletki to wpadka będzie twoją winą. Jak byś nie chciała dziecka to byś sobie nastawiła w telefonie przypomnienie o tabsach i byś pamiętała zawsze wziąć i byś nie zaszła. A tak sama z siebie chcesz zrobić idiotkę w razie "wpadki" która raczej jest zaplanowana :P Więc może się zdecyduj, albo chcesz dziecko, albo nie, albo bierzesz tabletki, albo nie bierzesz.

Gość fasdfasfasdfas
jestem idiotka Jak jesteś na tyle mądra i zorganizowana to możesz studiować i wychowywać dziecko :P Tylko trzeba chcieć a Ty jak widać nie wiesz sama co byś chciała.

Gość jestem idiotka
masz racje ale ja z jednej strony chce .. z drugiej nie chce bo studiuje chce sobie jakos ustawic zycie a z dzieckiem bedzie ciezko.. jestem za mloda na dziecko ale cos mnie do tego ciagnie boje sie ze w ciazy bedzie ok a po ciazy sie zrobia schody i co jak bede zalowac..

Gość jestem idiotka
nie moge studiowac i wychowywac dziecka bo gdybym wpadla to przeprowadzilabym sie do mojego chlopaka .. moze nie chodzi mi o to ze bede zalowac ale co jezeli to tylko jakas "chwilowa zachcianka" ze nagle za rok zachce mi sie znowu imprezowac a wtedy juz bede mama? bez sensuu

Gość jestem idiotka
chyba moj chlopak mi tak myslenie zmienil zaczal mowic o tym dziecko az tak ze w koncu i ja zaczelam go pragnac :)

Gość fasdfasfasdfas
No bez sensu :P Więc zdecyduj się co tak naprawdę chcesz a nie świadomie zapominasz o tabletkach. Jak już dziecko będzie to już go nie będziesz mogła zostawić jak zachce Ci się imprezować.

Gość jestem idiotka
ja nie zapominam swiadomie o tabletkach... nie robie tak ze "dzisiaj sobie nie wezme" ja naprawde zapominam o tabletkach bo jestem osoba nie do konca zorganizowana a przede wszystkim zapominalska

Gość fasdfasfasdfas
jestem idiotka Ale wiesz że zapominasz i nic z tym nie robisz, wiec można równie dobrze napisać że świadomie zapominasz.

Gość jestem idiotka
no niech CI bedzie :)

Gość jestem idiotka
dziwny jest ten swiat ::)