Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roses26

Brak czasu..

Polecane posty

Gość Roses26

Jestem z facetem od kilku miesięcy...na początku było na prawde ok, teraz jest zupełnie inaczej, niedawno po raz pierwszy powiedzial ze mnie kocha ja mu tego jeszcze ie powiedzialam, teraz sie psuje mówi ze chce być sam ale ze to nie ma nic wspolego ze mna potem jakies kłotne przez smsy niby z mojej winy i tak nie widujemy sie juz 3 tyg. ja ni wiem co o tym mysleć

Gość Żabojadka
Daj spokój z nim

Gość Roses26
tylko , ze to nie jet takie proste

Gość Roses26
tak...chociaz to nie wyglada na zwiazek bo przez smy to moim zdaniem nie jest zwiazek,ale zalezy mi na nim i jeszcze powiedzial ze mnie kocha i co tu myslec?

Gość Roses26
czuje, że tak. Nie powiedzialam mu tego jeszcze bo uwazalam ze za wczesnie poza tym nie chcialam zeby pomyslal o tym jako wdziecznosc za to ze on powiedzial mi te 2 słowa

To z tego co widać, swój związek możesz uratować odpowiadając mu, że też go kochasz. W innym wypadku stracisz go, bo facet teraz myśli, że się wygłupił

Gość Roses26
tylko dlaczego mnie olewa skoro niby mnie kocha

Bo jest mu głupio, cierpi jego męskie ego. I pewnie myśli, że nic do niego nie czujesz, a nie chce ochłapów typu "lubię cię"

Gość Roses26
dodam tez ze jest duzo starszy ja mam 19 on 27

Gość Roses26
i tak też mi sie wydaje...tylko chyba jezcze nie chce dopuszczac do siebie tej myśli

Gość Roses26
i tez z nim o tym rozmawialam bo dla mnie na początku to bylo nie mozliwe róznica wieku dala mi do myslenia ale on twierdzal mnie w przekonaniu ze jemu sie do niczego nie spieszy i ze chce ze mna byc mowi zebym sonczyla szkole a potem "zobaczymy"