Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzac na te ciuchy

CZY OD PIGULEK ANTY ZAWSZE SIE TYJE????

Polecane posty

piszcie dziewczyny bo chce zaczac je brac teraz przez zime bo na wiosne zakladamsobie mirene. Piszcie jakie bralyscie pigulki i jak sie po nich czulyscie, bo ja pare lat temu bralam harmonet ale mialam koszmarne bole glowy przez nie aha dodam, ze jeszcze karmie piersia. :P

Gość a ja.....
dobrze dobrane pigułki nie powodują tycia. Jeśli karmisz piersią to wyboru nie masz, są chyba jedne czy dwa rodzaje

Gość fdfe
jezeli karmisz piersią to doktor przepisze ci pigulki jednoskladnikowe, tzw minipigulki, są bardzo delikatne, po cerazette mialam plamienia, po microgynonie (nie pamietam dokladnej nazwy) bylo super, zadnych skutkow ubocznych, jedyną wadą jest to ze musisz je brac dokladnie co godziny, masz tylko 2 gdz poślizgu

Gość brałam Novynette przez rok
i nic nie przytyłam zawsze byłam bardzo szczupła czułam się doskonale, wreszcie @ skróciła się z 7 do 2 dni i były jej śladowe ilości, a przy tym skończyły się koszmarne bóle z nią związane tylko co z tego skoro libido spadło do 0 :O nigdy nie wróciłam już do tabletek i dobrze mi z tym;)

Gość Aśka38
przy karmieniu można brać Azalię lub Cerazette. Nie robi się żadnej przerwy i trzeba bardzo dokładnie brać, bez poślizgów

Gość pomóżcie mamie ...
ja nie przytyłam - a mirena jest straszna - nawet nie bedziesz wiedziała ile dzieci poronisz

co do mireny to lekarka mi powiedziala, ze jak jestem katoliczka to ona wlasnie jest dla mnie stworzona bo ona zawira jakis srodek antykoncepcyjny ( hormon) ktory w ogole nie dopuszcza do zaplodnienia. No i nie tzreba jak w przypadku pigulek pamietac o regulanym braniu. :)