Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgweweg

co byście wybrali?

Polecane posty

Gość fgweweg

Mając życie dokładnie takie jak teraz i mogąc wybrać jedną z poniższych rzeczy (dożywotnio): 1. Wielką miłość 2. Wypłatę w wysokości 10 tys zł na miesiąc, nie robiąc nic 3. Super przyjaciół, którym na Tobie zależy 4. Extra seks z najlepszymi laskami / najlepszymi przystojniakami. 5. Ciało i twarz które sam sobie możesz wybrać

Gość przelot_em
A nie masz innych propozycji? Te jakies takie, bleeee

bez wahania punkt 2. ;) 1. mam 3. i 4. nie zależy mi 5. już mi nie zależy :)

Gość Marta...28
Chyba 3. Miłość mam, wypłatę średnią, ale dajemy sobie radę. Za swoim ciałem nie przepadam, ale da się żyć. Tylko przyjaciół mi brakuje :( Strasznie :( Właściwie "nam"

Gość proekozielona
cyt. Wypłatę w wysokości 10 tys zł na miesiąc, nie robiąc nic tylko tyle? I co Ci po wielkiej milosci jak nie bedziesz miala co do garnka włozyc? Zycze szczesliwego czlowieka polega na polaczeniu wielu czynników i znalezienia balansu i wewnetrznej rownowagi.

Gość fgweweg
pierwotnie napisałem "50 tys", ale pomyślałem że to wybierze każdy, argumentując że dzieki temu mógłby mieć świetne ciało, seks a i o miłość byłoby łatwiej 10 tys za nie robienie nic to mało?

tylko tyle? I co Ci po wielkiej milosci jak nie bedziesz miala co do garnka włozyc? ale nikt nie mówi o wielkiej milosci w zamian za klepanie biedy tylko o sytuacji w jakiej teraz jestesmy wiec jak masz prace to majac ta prace co by sie wybralo!!!!!

Gość proekozielona
10 tys to naprawde nie duzo, mlody jestes wiec wydaje ci sie ze to strasznie duzo kasy a tak nie jest

Gość fgweweg
Czytaj co napisałem wyżej. Młody nie jestem, mam 32 lata. Zresztą co to ma do rzeczy

Gość Marta...28
"10 tys to naprawde nie duzo, mlody jestes wiec wydaje ci sie ze to strasznie duzo kasy a tak nie jest" Dla kogoś kto jest bezrobotny albo zarabia 1200 zł to bardzo dużo. A ktoś kto już tyle zarabia, wybierze inną rzecz. Myśl trochę.

dyrektorzy/prezesi bankow zarabiają po 500-300 tys miecznie Ci rekordziści więc czymże jest to 10tys wobec tego:D ale wobec najniższej krajowej jest już sporo:)

Gość cudkobieta
ale tu chodzi o to, co by sie wybrało, z punktu wyjścia, że nie ma sie zadnej z tych rzeczy. ani miłości ani kasy ani przyjaciół ani seksu ani wyglądu to co wtedy byście wzięli.

Gość cudkobieta
a nie, przepraszam nie doczytałam, ze chodzi o życie takie jak teraz, to mi tylko kasy brakuje dożywotnio 10 tys.

Gość proekozielona
sorry mysle, mowie obektywnie ze 10 tys. to mało, nawet dla bezrobotnego, bo zycie za 1200 to wegetacja, niestety,

Gość 43t34ty34
>>> mysle, mowie obektywnie ze 10 tys. to mało, nawet dla bezrobotnego, juz się nie mądruj, jeśli ty zarabiasz 30 tys to superk, ale nie pierdol że 10 tys/msc to nic

Gość cudkobieta
10 tys. to mało? ok, wolałabym mieć niż nie mieć, co miesiac, dozywotnio, za robienie NIC.

Gość proekozielona
nie zarabiam tyle ale 10 tys to malo a nie nic, czytaj ze zrozumieniem moze w malej miejscowosci to wielka kasa ale pozyj sobie w wielkim miescie, ubierz sie, wyjdz sobie pare razy w miesiacu itd. szybko zobaczysz ze to mało I sie nie mądruje, sorry, pisze prawde

Gość 43t34ty34
czyli twierdzisz że ŻYĆ można tylko zarabiając ponad 10 tys, a np. osoba zarabiająca 9 tys żyje na skraju ubóstwa? pierdolnięta jesteś i tyle Oby życie Cię doświadczyło

Gość kropka i kreskaa
ja wybieram punkt 2 z zastrzeżeniem że za np. 30lat ta kasa bedzie warta tyle co dzis 1000zł, więc co miesiąc proszę dorzucać z 300zł

Gość proekozielona
ja cie nie obrazam i nie zycze niczego zlego głupia Suko nie wymądrzam się tylko przedstawiam swoje poglady i skoro dla Ciebie powod, ze mam inne zdanie na temat budzetu w miesiacu (tj. zawsze subiektywne), jest dobry by mi zyczyc nieszczescia w zyciu to coz.... nie ma o czym mowic, w PL nie mozna miec pogladów odbiegających od normy

Gość hjkdsdsdadadd
1 bo reszte mam ,albo moge to osiagnac

Chyba 2 Wielką miłość mam, przyjaciół,seks też, uważana jestem za ładną kobitkę więc te 10tys zł za nic bardzo by się przydało:P