Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylanogaaa

Co myslec o czlowieku, ktory wywyzsza sie przed ludzmi

Polecane posty

Gość motylanogaaa

stojacymi nizej w hierarchii od niego, a plaszczy sie przed tymi, ktorym sam podlega?? Poznalam faceta, o ktorym tak mowia znajomi, ktorzy z nim pracuja w jednej firmie. ja na ten temat jeszcze zdania nie mam, ale slysze same nieprzychylne opinie. czy mozna byc gnojem w pracy i fajnym kolesiem po pracy? czy to jest tak, ze albo sie jest szuja w ogole albo nie?

Gość goliatczyk
Facet ma bardzo niską samoocenę. Płaszczy się przed tymi wyżej, a ma za nic tych co są nizej. Czy taki człowiek jest wartościowym człowiekiem? Na spotkaniu towarzyskim najpierw wypyta kto kim jest, a dopiero potem stwierdzi koło kogo usiądzie.

Gość cudkobieta
niech sie Regres wypowie, on to praktykuje na codzień.

Gość katarzynka..b
gnój w pracy i fajny koleś po pracy? Toż to dwie różne osoby!!!

widzę że cudkobieta bardzo została zraniona przeze mnie :) jakby co przepraszam że gdzies tam na jakimś temacie cos cię zabolało :)

Gość aaaaaaarwena
tacy ludzie to porazka, gardze nimi i nie ukrywam sie z tym

Gość motylanogaaa
no wlasnie sie zastanawiam, czy mozna byc ch... w pracy i w porzadku kolesiem poza praca. on twierdzi, ze nie laczy zycia sluzbowego z prywatnym, ze w pracy nikomu nie ufa. ja go lubie mimo tego co o nim slyszalam, a slyszalam naprawde okropne rzeczy. jestem zdystansowana, ale nie chce sie tez za bardzo sugerowac opinia innych, bo jak wiadomo ludzie rozne rzeczy gadaja.

Gość motylanogaaa
on np na portalu spolecznosciowym nie ma w znajomych ludzi z ktorymi pracuje. dopiero jak ktos odchodzi z pracy, to wtedy przyjmuje do znajomych.

Gość male rozedrganie
wywyższanie się jest objawem kompleksów, ale nie mylić wywyższania sie z pewnością siebie, to 2 różne rzeczy

Może próbuje się w ten sposób dowartościować Udaje albo w pracy albo poza Warto się zastanowić nad takim człowiekiem Dla niego to gra/poza a odbierany jest bardzo źle

Gość aaaaaaarwena
kobieto powaznie przemysl to czy chcesz sie z kims takim zadawac, mnie to odrzuca. mialam w bylej pracy takie sytuacje ze pracownik do kogos "ponad" bal sie prawie slowem odezwac, tudziez lizal dupe az lsniła czystoscia, przy czym ja traktowalam wszystkich rowno, i normalnie odzywalam sie do kazdego. po tym jak wyszedl ten ktos "ponad", to gowno probowalo do mnie cos pyskowac :D szybko je usadzilam... ja nie wiem za jak parszywe szczurzysko trzeba uwazac samego siebie by moc sie tak zakochowywac, jak nisko trzeba siebie samego cenic...

Gość motylanogaaa
spotykam sie z nim od czasu do czasu, juz nie pracujemy w jednej firmie. laczy nas raczej cos w rodzaju flirtu, cos nas do siebie przyciaga. no i kiedys zdarzylo sie tak, ze rzeczywiscie zle sie zachowal wobec mnie, to akurat jak rozmawialismy na czacie sie stalo. no i napisalam mu co o tym mysle, sporo mu wtedy wygarnelam. chyba sie obrazil, nie chcial pozniej ze mna rozmawiac. no i byla przerwa. po kilku miesiacach sam zaczal do mnie pisac. no i piszemy nadal. na razie jestem na etapie poznawania go. ale tez nie chce zadawac sie z czlowiekiem, ktory nie szanuje innych ludzi.