Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUPIŁAM BRĄZOWY RYŻ

BRĄZOWY RYŻ .

Polecane posty

Gość KUPIŁAM BRĄZOWY RYŻ

nie wiedziałam że tak długo go trzeba gotować czy któraś z was zajada brązowy ryż jak sprawdzić czy dobrze ugotowałam? na opakowaniu pisze gotować 40 min.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fhgrsxh
Ten tyz jest straszny:/ mi nie smakuje:? no i jest twardy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr
Brazowy ryz jest pyszny! Gotuj az bedzie dobry po prostu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość KUPIŁAM BRĄZOWY RYŻ
CZYLI nie sugerować się tym że tam pisze 40 minut? kosztować po prostu ? czy jest miękki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość KUPIŁAM BRĄZOWY RYŻ
a kiedy solić po ugotowaniu czy przed?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość brązowy ryż trzeba dłużej
gotować niż ten zwykły, właśnie ok 40 minut. Brązowy ryż jest pyszny a biały właśnie jest strasznie mdły i mało smaczny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej namoczyć
przed gotowaniem i potem gotować w tej samej wodzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dangol
nie wiem , nie wiem , kiedys kupiłam , gotowałm ponad godzine!! i dalej był twardawy! ona ma taki być? jest opcja ze jak będe gotowac cholere 2 godziny to będzie miękki jak ten biały? czy on po prostu jest taki twardawy i w tym niby ma być ten jego fenomen?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szmmuu
nie powinien byc twardawy, chyba ze twardawa nazywasz sama w sobie luske. az tak miekki jak bialy nie bedzie, bo jest nieluskany, przez co zdrowszy. co do smaku, to poprawia go jak sie odpowiednio posoli i doda troche masla lub oleju.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×