Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sylwia15112

Białe upławy

Polecane posty

Gość sylwia15112

Hej dziewczyny! Wiem,że ten temat już był poruszany ale chcę poznać Waszą opinie. Od dłuższego czasu dokuczają mi białe serkowate upławy, nie doskwiera mi żadne swędzenie, pieczenie itp. natomiast przy stosunku na penisie partnera jest "twaróg"! Byłam już z tym u ginekologa, przepisał mi "dowcipne" robione tabletki + syndii 35, po dwóch tygodniach stawiłam się na wiztyte kontrolną i niby wszystko ok. lecz upławy do końca nie znikły, nadal występuje biały serek...lekarz stwierdził,że tak musi być bo pochwa nie może być sucha...ok. to wiadomo, ale te białe serki są już naprawdę męczące. Wolałabym nie brać tych tabletek antykoncepcyjnych bo w przyszłości chciałabym mieć dzieci a nie chce, żeby to wpłynęło jakoś negatywnie na mój organizm, a słyszy się różne rzeczy np. nie można zajść w ciążę, bądź rodzą się chore dzieci. Czy któraś z Was miała takie upławy? Jak je leczyłaś? I czy któraś z Was brała tabletki syndii 35 a teraz jest mamusią małego bejbasa? :) Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam Gorąco! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować