Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecylia4539

spózniejący się okres i w ogóle wszystko na raz

Polecane posty

Gość cecylia4539

W tym miesiącu miałam brazowe upławy tak ok tyg. Gin stwierdził że to lekkie zapalenie przypisał mi globulki i jak na razei jest ok. Tylko że powinnam dostac 23.10 @ a tu ani widu ani słychu; spóżnia się Zawsze wcześenij bolały mnei piersi a teraz nie mam tych objawów. Czy okres może spózniać sie przez zapalenie ?

Gość nootak
tak okres może się spóźnić przez zapalenie, mi sie spóźnił tydzień, ale miałam spore...ty masz małe, więc pewnie dostaniesz niedługo...

Gość cecylia4539
na razie na to się nie zapowiada żebym dostała, żadnych typowych objawów przed @ jeszcze nie mam no cóż trzeba czekać:)

Gość mi tez sie
spoznia okres, powinnam dostac 21, ale mysle ze to przez gynalgin ktory bralam teraz, czytalam ze duzo dziewczyn ma po nim taki problem wlasnie, nawet do tygodnia im sie opoznia...a ze w ciazy nei jestem i i strsow ani chorob zadnych tez nie mialam wiec to od pewnie....moze ty tez tak masz?

Gość mi tez sie
z tym ze ja mam wszystkie typowe objawy przed @, nawet brzuch mnie od kilki dni czasem pobolewa, ale ciagle nic nie leci:/

Gość cecylia4539
ja miałam gynoxin pewnie to też tego zasługa i moze stres ale nie powiedziłabym że jakiś inny niż normalnie, ciaza tez raczej nie do tej pory zwsze miałam regularnie@

Gość Niepewna....
Hej, spóźnia mi się okres. jestem w 35 dniu cyklu a normalnie dostaje 26 dnia. Mam objawy przed okresowe, jestem spuchnieta i moje piersi zrobiły sie nadto duże. Dodatkowo pobolewa mnie brzuch na samym dole i jajniki dają sie we znaki. Okresu brak. Ciąża? Raz myslę, że to niedorzeczne, bo kochałam sie z zabezpieczeniem pod koniec sierpnia, na początku wrzesnia miałam 4dniowe krwawienie, a pod koniec 5dniowe (miesiaczka trwa u mnie 5-6dni). Ale z drugiej strony jestem taka rozbita i moze nie zwrociłam uwagi, czy rózniły sie te krwawienia od innych czy nie. co chwilę siusiam, dziwnie mnie boli, rano nie mam apetytu... w srodę zrobiłam test - wyszedł negatywny. Kolezanka mi powiedziala, ze moze byc to niewarygodny wynik, bo nie zrobiłam go rano. Nie wiem co to moze byc... wizyte u lekarza mam dopiero za półtora tygodnia;/ chyba zaczynam sie nakrecac, potrzebuje rady...