Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama27

ile razy i w jakich godzinach śpią wasze roczniaki?

Polecane posty

Gość mamama27

w dzien - i jak śpią w nocy?

Gość dziecina
Moja ma 13miesięcy.W dzień śpi dwa razy po pół godzinki, ok.10-11 i 14-15.W nocy budzi się raz na mleko (ok.4).Próbuję ją oduczyć,daje wodę ale to nic nie skutkuje:(

Gość braaaccc
moj synek jak wstaje ok 7rano to pozniej ma drzemke od 10.30 do 11,30 a potem od 14,30 do 16. a chodzi spac ok 20,30-21... w nocy ok 4 zjada butle...

moj ma 13,5mca i chodzi spac o 18-19tej wstaje kolo 5-6 i spi w dzien kolo 10 na ok 45min i z reguly to wszystko jak go bardzo zmecze spacerem zabawa to zasnei kolo 15tej na pol godzinki

Gość mamita
moj ma prawie 14 miesiecy spi raz dziennie ok 2 godziny. wieczorem zasypia ok 21 i spi do 6-7 rano

Gość gryczka
Mój syn jest trochę młodszy, za parę dni kończy 11 miesięcy. Zwykle ma pierwszą drzemkę ok.10 z groszami i śpi wtedy od 40 minut do 2 godzin, druga drzemka po południu (nie zawsze) - zazwyczaj od 15 około 40 minut do godziny. Wieczorem zasypia ok.20,20-20,30 i śpi na ogół do 7-mej, czasem nawet do 8-mej.

Gość mamama27
no to moj podobnie śpi do waszych dzieci - dwa razy dziennie - od 40 min do 1,5 godz - i zawsze budzi sie koło 6 rano a nawet i wcześniej - ostatnio kłade go spać pozniej ale on i tak wstaje jak zawsze - i myślałam że w dzień śpi za długo.. lada dzień zmienią czas i bedzie wstawał o 5 i wcześniej - i zupełnie nie wiem co z tym zrobić

mój ma 14 miesięcy, wstaje ok 7,30. pierwsza drzemka o 10 do 11. druga drzemka o 15 do 17, czasem nawet do 18. a wieczorem śpi od 20-21

Fajnie macie takie male dzieci a juz przesypiaja noce,moja do 19 miesiaca budzila sie po kilka razy,Teraz ma prawie 21 i budzi sie ze dwa razy w nocy,spi od 20-ok 9,10 ale dopiero od niedawna a w dzien okolo godzinki..

Gość moj ma prawie 13 miesiecy
Spi tak - od 11 do 13 potem od 16 do 18 (czasem dluzej). I od 21.30 do 7.30-8.30 Nie budzi sie do jedzenia odkąd skonczyl 2 miesiace.

Gość 15miesiecy
mój syna ma 15 miesiecy w dzien jedna drzemka tak pomiecy 12.00-13.00 i spi około 2 godzin i to wszystko wieczorem zasypia około 20.00 i budzi sie srednio 3 razy na picie lub jedzenie i wstaje około 7.00

Gość moje dziecko ma 16 miesiecy
i spi raz od ok 11 do ok 14 wieczorem zasypia ok 19 i wstaje roznie, czasem 5 czasem 6 zdarza sie nawet 7. tak jest od dluzszego czasu

Gość gbbn
moja ma 16miesięcy idzie spać ok 20-21 budzi się ok6-7 na mleko i śpi jeszcze do 8 czasami 9 a w dzień ok 12 idzie spać i przeważnie śpi 1,5godz chodź ostatnio zdarza się że nawet 3godziny przesypia.

Gość pocahontas8k
mój syn am 15 m-cy i w ciągu dnia śpi raz ok. 1-2h w godz. południowych. Natomiast wieczorem zasypia ok. 20:00 i śpi do samego rana tzn. 6-7. Rzadko bardzo rzadko budzi się w nocy, ale jak już się obudzi to dostaje pić i śpi dalej :) za to strasznie się odkrywa w nocy... maskara jakaś. Ja ok. 5 razy wstaje żeby go przykryć. Chyba muszę mu kupić spiworek jak tak dalej będzie ;/

Gość Córka ma 16 miesięcy
Spi ok 11 i ok 16 po godzince, w nocy spi od 22 do 6:30 (sami ja budzimy) bez przerwy.