Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patowa sytuacja :(

Problem z chorą siostrą i jej dzieckiem

Polecane posty

Gość durna prowokacja
osoby bez znajomosci prawa polskego kodeksu karnego niech sie nie wypowiadają chyba trochę zawyżasz poziom forum :D

Gość abcabc abc
Przygarnij siostrzenicę - takie jest moje zdanie i wydaje mi się, że każda z Was będzie z czasem zadowolona z takiej decyzji. Po tym co piszesz... wydaje mi się, że Ty w głębi serca chcesz wziąć opiekę nad tą dziewczynką, ale może trochę przytłacza Cię ta sytuacja. Jak sama napisałaś - poza mamą siostrzenicy masz z nią najlepszy kontakt z rodziny. Ty jesteś bliska dla niej, a ona dla Ciebie...

Gość mysle34567
dziecko ma zmienne nastroje, bo pewnie przeżywa chorobę matki. Domyślam się jak źle ci jest w takiej sytuacji, ale pomyśl - jak ty byś się czuła w sytuacji dziewczynki. Ojca nie ma, matka umiera, a jedyna najbliższa osoba - ciocia chce ją oddać do domu dziecka. Kiedy umrze twoja siostra, rodzice, to ta dziewczynka będzie twoją jedyną krewną, bliską osobą. Skoro nie chcesz mieć swoich dzieci, to znaczy, że może ty kiedys na stare lata będziesz jej potrzebować? W życiu różnie bywa :( nikt nie karze ci jej kochac, wystarczy gdybys się nią zaopiekowała... opowiedz nam jaka jest ta dziewczynka

Gość prowokacja prowokacja
nie wierze ze jestes taka bez serc I CHCESZ ZAFUNDOWAC MALEJ DOM DZIECKA NA NAJBLIZSZE KILKA LAT poza tym zbyt malo piszesz w szczegolach... chora siostra umierajaca, ja jedyna mam warunki, reszta sie nie lczy, bieda, co mam zrobic wziasc mala pod opieke i wychowac to ze ma nastroje-to jest tylko dziecko w dodatku jej mama za chwile umrze, ojciec nieznany... jesli chcesz jej dobra to ja przygarniesz jakim cudem jestescie zzyte skoro nie chcialas miec dzieci i nie lubisz dzieci rozumiem zebys jej wyjatkowo nie znosila itp... to za chwile panienka juz nie dziecko a ty nosem krecisz nic sie nie trzyma kupy w tym temacie